Diari Més

El teu horòscop d'avui: 27 de desembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Tindràs més facilitats per a arribar victoriós a totes

les metes que t'imposis, sempre que no barregis l'amor amb els assumptes de treball. Si et centres en el material arribarà diners.

Taure (20d'abril-20de maig)

La relació amb els pròxims serà tibant ja que estaràs molt sensible a les accions i paraules dels altres. Així i tot el dia serà molt animat i excitant en l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Centrar-te en els teus assumptes laborals serà el millor dels camins. En el teu cercle d'amistats naixerà l'enveja per la teva situació brillant, amb calma i diplomàcia t'emportaràs el gat a l'aigua.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva dedicació als altres serà prioritària en la jornada. Tot el temps que inverteixis en els teus sers estimats serà altament compensat. Avui hi haurà sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Mostraràs davant els altres un dinamisme i activitat sense límits. La teva energia vital t'acompanyarà durant tota jornada permetent-te aconseguir molts èxits en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Bon ambient i facilitat per als teus contactes socials seran els factors que en la jornada et faran sentir feliç i altament realitzat. Hi haurà sorpreses en l'amor que t'ompliran la vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs de compartir obligacions i quefers amb els més pròxims. L'activitat serà molta i és recomanable busquis aviat un bonrelaxi diversió a la teva ment.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Escolta els consells de la teva gent de confiança i no et deixis porta per dogmatismes o rancors. Si poses en pràctica la diplomàcia arribaràs a un total èxit. La nit promet un idil·li.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els temes pendents tindran avui una ràpida

resolució, però no et deixis portar per l'apassionament i controla més els teus actes. Nit molt moguda.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Assumptes financers i d'interessos seran prioritaris en la jornada. La sort està del teu costat sempre que les decisions les prenguis tu. Sorpresa en l'amor que t'aportarà felicitat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Complicades relacions amb familiars pròxims amb els quals tindràs algun enfrontament. No entris en discussions i deixa que els altres parlin primer. Vigila la dieta i els excessos.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En la jornada t'exigiran una major dedicació

i concentració. La teva capacitat de lluita estarà

a l'altura de les circumstàncies, arribaràs a tot. Estàs dotat per a això i més.

tracking