Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva força energètica es farà més visible avui i demostraràs a tots que estàs en condicions excel·lents tant físiques com psíquiques per a noves experiències amoroses.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta no impacientar-te tant, és clar que les coses van més lentes del que deurien, si et desesperes solament aconseguiràs enfadar-te i perdre temps. Cuida més la dieta.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia de reconciliació amb algú especial. Com més t'obris a la comunicació aconseguiràs ampliar el nombre de persones que t'estimen i et sentiràs més feliç.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada tranquil·la on et donarà temps per a recompondre les teves idees i gaudir de la companyia dels més pròxims. Fins i tot la deessa de la Fortuna et donarà una agradable sorpresa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus reflexos i capacitat analítica es veuran reforçats ajudant-te a trobar fàcil solució als problemes que es presentin. Fins i tot la teva imatge personal brillarà al màxim.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No confiïs en la sort deixant que les coses se solucionin per ciència infusa, mantingues una actitud ferma ja que serà l'única solució. En l'amor no et compliquis, deixa't portar i guanyaràs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui no et fiïs tant de les persones que et facin promeses a la lleugera, intenta arribar al final de les coses pel teu propi esforç i raonament. No permetis a tercers en els teus assumptes.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui serà en la llar i amb els teus on estaràs a gust. Moments feliços es plantejaran amb molta facilitat equilibrant el teu costat emocional. Vigila més al conduir per les distraccions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Cerca controlar els teus instints i d'ordenar els teus sentiments per a no caure en els excessos amorosos als quals avui et veuràs inclinat. No és bo abastar massa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Sense adonar-te et tornaràs alguna mica estranya en la teva manera d'expressar-te amb els altres. Tracta d'arribar a algun acord de manera ràpida i llevaràs tensions i mals humors.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui els plaers i l'amor t'estaran esperant en cada cantonada. Però al seu torn no descuris els assumptes financers ja que pots trobar-te amb més d'una sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada una mica tibant en el social, notaràs a la gent una miqueta hostil, tumarca't el rumb i centra't en el teu, veuràs com tot s'alinea al teu favor. Estàs despertant la passió en algú.
tracking