Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La part afectiva de la teva vida es veurà molt convulsionada, esdeveniments inesperats en l'àmbit sentimental potenciaran forts apassionaments i excitació. Èxits en l'amor, seran molts.

Taure (20d'abril-20de maig)

Desplaçaments per motius de família et portaran a tenir algun oblit important. Deixa totes les teves coses en ordre i tindràs un dia tranquil. Intenta cuidar més a la parella.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Limita els teus comentaris i converses a un àmbit íntim o seràs font de conflictes per a tot. Guarda't per a tu les opinions dels altres i avui no et fiquis on no et demanen.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Si necessites avui de l'ajuda de la gent amiga o parella guarda't el teu orgull per a un altre moment i t'aniran millor els teus assumptes en general. Dialoga més amb la parella. Sort i felicitat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Seràs centre d'atracció i admiració a causa del magnetisme que avui desprendràs. Arribaràs a conèixer a gent important en tots els camps. Aprofita tot el que arribi nou.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

T'arribarancomentaris que, a més de poc fiables, si fas cas et conduiran a complicar-te la vida. Reserva les teves opinions, només la parella entendrà el teu ànim.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Nombrosos esdeveniments imprevistos ocuparan la teva atenció al llarg de la jornada. Et sentiràs més vital i amb grans desitjos d'experimentar emocions fortes.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sentiràs renovat i amb una gran càrrega d'energia per emprendre qualsevol nova i excitant aventura. El teu atractiu personal serà molt alt, aprofita'l, res ni ningú et podrà parar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que aportis avui per a renovar la teva imatge personal serà molt apreciada per molts. Tant amics com persones de tracte més íntim t'aplaudiran la idea.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No podràs contenir la teva necessitat de canvi i et llançaràs als viatges i a la comunicació amb llocs llunyans. Seràs ben rebut a tot arreu i molt benvolgut. Aprofita.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una marcada incompatibilitat amb la teva parella motivada per plans a realitzar retardaran els teus assumptes. Si et comportes amb flexibilitat al final et sortiràs amb la teva. Sort en l'amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui busca un major relax i diverteix-te. En la jornada són molt factibles les alteracions de tipus emocional que t'aportaran frecs i canvis de sentiments. L'amor estarà de la teva part.
tracking