Diari Més

El teu horòscop d'avui: 4 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta tenir més de tacte a l'hora de contactar amb noves persones. Exigeix dels altres el necessari però tampoc et passis.

Bon moment per fer canvis a la llar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Tranquil·litza't tan bon punt comencis el dia ja que les coses no aniran tot el ràpid que desitges. Els assumptes relacionats amb viatges sofriran retards. Avui es resoldran vells assumptes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant la jornada seran molt poques les persones que puguin arribar a comprendre completamentles teves necessitats. Per tant busca el teu equilibri en la intimitat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et sentiràs una mica confós a l'hora de prendre determinacions. La teva intuïció jugarà un important paper en la jornada, no deixis d'utilitzar-la, ajudarà molt en les eleccions. Diners fàcils.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et sentiràs una mica sol en les activitats que avui desenvolupis. Encara que els altres no entenguin els teus objectius, al final et donaran la raó que exposis. La parella estarà amb tu.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et preocupis tant pel que diguin els altres, el no censurar-te serà el millor remei per després aconseguir el que vulguis. La teva parella necessita més atencions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà en el teu fur íntim canvis i alts i baixos. L'ambient

general que t'envolta t'empenyerà a prendre decisions, pensa amb la ment freda. Pren-te un respir i no forcis tant la màquina.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Experimentaràs durant la jornada situacions poc clares. Hauràs de prendre't amb calma la mala disposició d'algunes persones. Utilitza la diplomàcia i trauràs millors resultats en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà novetats bones des del punt de vista financer. No deixis que tercers canviïn els teus objectius o limitin la teva acció a l'hora d'invertir. Algú t'atrauràpasionalmente.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

T'abordaran pensaments del passat que faran vibrar el teu cor. Separa responsabilitats i treball dels teus assumptes emocionals. No t'oblidis de les responsabilitats de la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà una jornada amb moltes sorpreses en relació al teu món social. La teva personalitat es manifestarà més atraient potenciant les passions. La teva capacitat de conquesta serà total.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Dia carregat d'esdeveniments isituacions vitals. Cerca per tots els mitjans que ningú interfereixi en la teva vida íntima i privada. Si has de signar documents vés amb compte.

tracking