Diari Més

El teu horòscop d'avui: 3 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

És una jornada que et sentiràs molt estimulat per avançar en els teus plans. Actua amb meditació i no deixis actuar a la precipitació, controla més. És millor consultar abans de decidir.

Taure (20d'abril-20de maig)

És possible que hi hagi algunes tensions a la llar, tracta de prendre't les coses amb calma o tot empitjorarà. Al final reconeixeran el teu esperit protector. Cuida els teus diners avui.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si avui sents que les forces t'abandonen no et retiris del combat i continua ferm en el camí traçat. Tens a prop l'objectiu i depèn de tu. La parella et donarà suport en tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En l'àmbit familiar sentiràs comprensió i acolliment poc freqüent, això t'ajudarà a posar més clars els teus pensaments i a organitzar tasques. Bon moment per iniciar empreses.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Demostraràs caràcter emprenedor i fortes ganes de col·laborar amb tot el que es relacioni amb l'ambient de la llar. Endavant, guanyaràs. Es resoldran assumptes de diners.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui no suportaràs la monotonia laboral, el teu esperit aventurer et portarà a voler experimentar noves situacions. Si has de viatjar aplica més atenció. La teva personalitat captivarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Notícies familiars alegraran la teva existència i aportaran noves idees i inquietuds per al teu futur. Cuida més la teva pròpia imatge personal. Bon moment per a les inversions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si has de signar papers o realitzar comptes el dia presenta algunes alteracions nervioses que et portaran a cometre alguns errors d'atenció. Dels consells trauràs bons resultats.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tant en el social com en el privat podràs fer gala d'un refinat estil en la teva comunicació amb els altres. Podràs convèncer al menys esperat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La parella o els amics posaran en dubte algun dels teus comportaments o actituds. Avui serà una jornada on valdrà més la pena estar callat i no intervenir.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La família política t'aportarà nervis i una bona quota de pressió psíquica. Tracta d'evadir-te amb alguna tasca fàcil i alegre en companyia d'altres. Separa responsabilitats.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No vulguis pressionar la situació encara que creguis que tens la raó. Dóna un respir als altres i espera noves oportunitats per avançar les teves idees.

tracking