Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 de desembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

És recomanable que durant la jornada dominis la teva excitabilitat. Les metes imposades les arribaràs a aconseguir però no intentis voler-ho tot. Mesura més les teves forces i obtindràs èxits.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui abundaran les persones que intentaran captivar la teva atenció i fins i tot el teu cor. Abans de prendre la iniciativa pensa amb qui te la jugues. Despertaràs passions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Assumptes domèstics i de família ajornaran algun dels teus plans i activitats. Amb la teva natural diplomàcia podràs desfer-te dels obstacles de manera ràpida. No vulguis abastar-ho tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaran nous projectes i interessants plans de futur. Els amics i associats es posaran al teu favor i aconseguiràs les teves metes de manera ràpida. El teu magnetisme personal captivarà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Desprendràs un fort magnetisme en la teva àrea social. Tots estaran atents a les teves paraules i indicacions. Assumptes financers se solucionaran avui. Para compte amb als nous coneguts.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Algú estarà tota la jornada pendent del que diguis i del que facis. No et tanquis en les teves lamentacions i viu més intensament,

llança't. Tindran un agradable detall amb tu.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Viatges i passejos t'ajudaran en gran maneraa canalitzar les tensions acumulades per la feina. Els teus éssers estimats et donaran suport en tot. No deixis que vells records alterin la teva vida.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Brollarà de tu una forta necessitat d'afecte i comprensió que es veurà plasmada en el contacte amb els íntims. La teva vida a la llar serà molt feliç. Novetats i canvis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà un viatge o desplaçament imprevist que alterarà el teu pla per al dia. Li trauràs bon rendiment si no barreges la diversió amb el deure. Avui coneixeràs a algú que et captivarà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà en la parella on tot aquest dia trobaràs el pla més positiu per al teu equilibri total. No busquis fora el que avui tens tan a prop. Bon moment per a les reconciliacions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En la jornada es produiran diverses trobades fortuïtes que alegraran molt la teva vida. Una d'elles podrà, fins i tot, fer canviar els teus sentiments. L'atzar i la sort t'acompanyaran.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis aixafar per comentaris fora de to d'algunes persones que poc o res et coneixen,amb el temps veuràs que venen a demanar-te ajuda i comprensió. El teu encant anirà en augment.

tracking