Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si busques suport per als teus plans avui és el dia més apropiat per a això. Companys i amistats estaran atents a les teves peticions i desitjos. Creix el teu poder de convicció.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els problemes familiars pesaran molt a la jornada. Et veuràs obligat a callar o t'enfrontaràs a algun pròxim molt volgut. Calma i diplomàcia serà la solució.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Posa molta cura en les teves relacions socials i en la teva manera d'encarar els sentiments. Avui, sense adonar-te, pots ferir la sensibilitat d'algú. Gaudeix d'allò simple.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu equilibri emocional estarà en joc, no adoptis posicionis extremistes, comprèn més als pròxims i guanyaràs més. Hi haurà sort en atzar i en les inversions.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Controla el teu afany de domini sobre els altres i viuràs una jornada més plaent amb els pròxims. Arribaran notícies des de lluny que faran canviaran els teus plans. No temis al nou.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu estat anímic serà bo i trauràs fàcil partit a totes les situacions on es requereixi la teva presència. Tot el que projectis anirà d'allò més bé. Arriba diners per l'atzar o deute.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Un amor ocult es farà present en la teva vida i encara que al principi et motivi molt aportarà canvis negatius en la teva existència. Cura i calma en les teves determinacions.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No intentis potenciar en la jornada la gelosia en la parella o acabaràs molt mal parat. Deixa que el dia transcorri amb tranquil·litat i harmonia per a tots. Hi haurà canvis en la llar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Intenta ampliar, en la mesura de les teves possibilitats, les teves relacions socials i notaràs immediatament com canvia la teva sort i les teves emocions. Magnetisme de gom a gom.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Donaràs consells a amics sobre diferents problemes de les seves vides, però avui hauries d'aplicar-te un d'aquests consells a la teva pròpia persona, recorda que hi ha coses que tens pendents.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No vulguis córrer avui més que el temps i els esdeveniments. Pas a pas arribaràs a tot i afermaràs el teu domini en el que més desitges. Passió pròxima i ardent.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà una jornada molt entretinguda i plena de sorpreses.

Alguna d'elles et donarà l'oportunitat de canviar el teu futur emocional de formamés positiva. Posa't les piles.

tracking