Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

L'ansietat es manifestarà en la teva persona. Cerca sortides a aquestes tensions o en cas contrari es complicarà el tracte amb els altres. Sort en l'amor i en atzar, usa la teva intuïció i guanyaràs tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sorpreses captivaran la teva atenció i fins i tot el teu cor. Una persona molt pròxima està intentant conquistar el teu amor i això despertarà molta gelosia en els pròxims. Compte amb les despeses.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà canvis en la teva vida social i professional. Et trobes ben preparat per a això però no et precipitis en les teves determinacions, relaxa't. Avui has de trepitjar ferm i no dubtar res

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tindràs agradables sorpreses en la llar que t'ajudaran a compensar la gran energia gastada durant la jornada. Cerca el repòs i l'amor en la parella aquesta nit, estaràs recompensat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribaràs a tots els assumptes que avui t'imposis de manera fàcil i sense contratemps. Els èxits seran segurs en el financer. En l'amor hi haurà discrepàncies, si uses la diplomàcia guanyaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Els teus pròxims i sobretot qui més t'estima estan molt necessitats de la teva comprensió i afecte. Lliura't completament i veuràs com t'ho recompensen àmpliament.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Totes les tensions del dia alteraran una mica el teu caràcter. Intenta no portar les teves preocupacions a la llar. Si mostres un somriure et retornaran més de mil, la teva actitud serà la clau de l'èxit.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tingues tacte i cura a l'hora d'entaular noves

relacions. L'amor pot avui trucar a la teva porta, prepara't per a això però no et mostris ostentós. La teva mirada captivarà i generarà passions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Algú et buscarà les pessigolles i això t'alterarà, intenta refrenar-te abans de contestar. Tot serà per enveja i si no fas cas serà millor. Revisa els teus comptes, les distraccions apareixen.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que avui no trobis fàcil compatibilitat amb els altres no et deprimeixis. En el moment menys esperat apareixerà algú que etmagnetizará. Avui l'amor torna a la teva vida.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Amics o familiars no estaran a l'altura de les teves necessitats en aquesta jornada. Espera millors moments per a exigir els teus drets. En l'amor hi haurà sorpreses que et faran canviar plans.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et veuràs en l'obligació d'ajudar a un ser estimat que en més d'una ocasió et va donar l'esquena. Oblida't del passat i lliura't completament a ell. Bon moment per a iniciar negocis.

tracking