Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 de novembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cerca elrelaxi tracta d'oblidar-te de les tensions i responsabilitats, avui és un dia per a gaudir. La vida en família t'aportarà millors vivències i sorpreses. Cura si condueixes.

Taure (20d'abril-20de maig)

Arribaran notícies que faran canviar els teus plans i desitjos. No t'inquietis ja que malgrat els canvis aconseguiràs tots els teus anhels. La nit t'ofereix una cosa excitant en l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tots els desplaçaments de la jornada no tindran els resultats esperats per tu. Convé més estar amb els teus en total intimitat. No forcis la màquina i deixa't voler més.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Serà avui una especial jornada a nivell de sentiments i emocions per a la planificació del teu futur. La parella es mostrarà molt atenta i passional. La sort et visitarà avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Compte amb els teus estirabots, avui et sentiràs alterat i sensible al que diguin o facin els altres, no perdis el control, perdries molt. Escolta els consells de qui et vol.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et tanquis només en els teus pensaments i la teva particular manera de veure la vida. Les crítiques que avui facis dels altres t'allunyaran el viure amb felicitat. Lliura't a gaudir de l'amor i el plaer.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs molt expressiu i amb moltes ganes d'expressar els teus sentiments a gran escala, els éssers pròxims estaran molt receptius a això. Avui podràs expressar-te en total plenitud.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Per més difícil que es presentin les teves activitats no deixis d'obstinar-te a aconseguir-les, al final et faràs amb tot. Força i decisió són la clau del teu èxit, sobretot en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Desprendràs una imatge personal molt captivadora i amb molt de magnetisme. En l'amor aconseguiràs moltes conquestes però despertaràs la gelosia. Ull amb els excessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si avui t'aixeques amb mal peu no li ho retreguis als pròxims, això seria un greu error. Relaxa't i cerca un altre tipus sortides que les trobaràs ràpid, l'amor és una bona sortida.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et quedis amb el primer que et diguin o prometin. Cerca i analitza tot en profunditat abans de prendre importants decisions, sobretot en l'amor. Arriben diners per l'atzar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Oblida't per un moment de les teves responsabilitats i deixa't portar per les teves necessitats més íntimes. Avui podràs viure excitants experiències en l'amor.
tracking