Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de novembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Continua mantenint la teva posició ferma davant les adversitats i no permetis que ningú opini per tu. Els èxits avui són segurs si adoptes una línia dura. Nit amb sorpreses.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hi ha més fantasmes dels que existeixen en realitat, els de la teva ment. Percebràs la influència de moltes persones i això retardarà les teves coses si no et poses ferma.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Jornada molt alegre però que podria veure's enterbolida per una persona envejosa. Deixa que els altres actuïn sense exposar-te a riscos de cap mena, tu a la teva.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Aprofita la jornada sobretot en la tarda per a ampliar el teu cercle social i fins i tot si anheles tenir moments apassionats i vitals. Rebràs un regal sorpresa o una cosa molt entranyable.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Intenta avui treure't deutes i viu més conforme a la teva realitat. És el moment per a organitzar la teva economia i veure els pros i contres en tu mateix. Tria bé en l'amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hi haurà un nou acostament en la jornada cap a la teva parella i sentiràs amb més força l'afecte que us uneix. Intenta evitar els llocs sorollosos i freds. Magnetisme accentuat i poder seductor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et sentiràs summament satisfet dels resultats que obtinguis en totes les teves activitats. Aportaràs idees en el treball i seràs premiat per això. És un dia d'èxit si apliques la teva decisió.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

En la teva vida amorosa sorgirà un nou bufarada de passió que et farà veure el futur amb altres ulls. Possibles preocupacions amb família que passaran ràpid. Augmenta la teva sensibilitat amorosa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Aprofita els viatges i desplaçaments, en ells obtindràs moltes sorpreses. Dóna temps al temps i para esment a distraccions i oblits amb els diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva relació amb els pròxims serà tibant. Prima la diplomàcia i l'escoltar els consells de majors. La nit serà més alegre i passional. Tindràs magnetisme que et pujarà pels núvols.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et comprometis amb responsabilitats que van més enllà de les teves possibilitats. Molta atenció amb velles amistats o amb comentaris que facin. Avuiaguanta en els teus tretze.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És bon moment per a resoldre aquests assumptes pendents que tens dins del teu cercle familiar. Avui la teva paraula serà ordre i comandament per a tots. Trepitja ambfermesa i veuràs l'èxit està al teu abast.
tracking