Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 de novembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cerca no ser tan dominant amb els sers estimats i així podràs treure més profit a les teves relacions. En el social la teva mirada serà molt captivadora, avui conquistaràs l'amor que buscaves.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una certa agressivitat en l'ambient acompanyarà una jornada molt vital i plena de sorpreses. Tracta de no barrejar assumptes materials amb els sentimentals. En el social tindràs una sorpresa.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva imaginació i les teves ganes de viure i experimentar coses noves estaran a nivell molt alt. Et divertiràs en gran si no entres a aprofundir temes. Creix avui el teu magnetisme.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva actitud liberal d'avui envers l'amor aportarà més problemes que solucions. Comunica't més amb la parella i tot sortirà a cor què vols. Tens molt a guanyar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vés amb compte amb passar-te en menjars i begudes ja que el teu organisme avui no està per a excessos, estaràs molt sensible i reaccionaràs violentament abans de res. Més cura si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Per més bona voluntat que posis en la teva labor avui no hi haurà tantes compensacions. Tingues paciència que aviat veuràs el fruit dels teus esforços. No per molt accelerar-te guanyaràs més.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les teves emocions internes es troben en gran tensió. Els més pròxims pagaran els plats trencats si no controles el teu caràcter. Pren-te un respir i gaudeix més del que tens.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Un cert nerviosisme interior i una ansietat poc controlada et posarà una cosa aspre en la relació amb els pròxims. Deixa't portar en els plaers, ho agrairàs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Un fort magnetisme accentuarà la teva capacitat de conquesta i et veuràs envoltat de situacions inesperades on la passió es farà molt present. El teu poder conqueridor no tindrà límit.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aixeca una mica més l'ànim. Encara que tot ho trobis està fora de control i amb poques perspectives les coses s'aniran solucionant per si mateixes. Pren-te temps per a cada cosa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva imatge personal està en alça. Això t'ajudarà a aconseguir el que més desitges encara que t'enfrontis a persones molt rígides. No temis a res i marca el pas en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Controla els teus nervis i posa més fe en el que fas. Així trobaràs la fórmula adequada per a moure't amb facilitatentre els conflictes. El teu poder de decisió farà un tomb a tot.
tracking