Diari Més

El teu horòscop d'avui: 23 de novembre

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Unes certes sorpreses dins del cercle casolà podran alterar un els teus plans. Així i tot tindràs la suficient força per a arribar on desitges. Estiguesferm en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Tindran detalls bonics amb la teva persona i et sentiràs vital en tots els aspectes. Però sobre totes les coses el pla sentimental serà el més actiu del dia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si des d'un principi saps que els teus plans són molts i variats, centra't. El refrany «no deixis per a demà el que puguis fer avui» tingues-lo avui molt en compte. Arriba diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Amb facilitat et sabràs guanyar l'atenció dels altres per mitjà del magnetisme que desprendràs avui. Faràs que més d'un o una s'enamori, augmenta el teu poder sexual.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El nucli familiar t'atraurà molt fortament i dins d'ell passaràs moments feliços. Els teus desitjos seran complerts i t'acaronaran com a un petit capritxós. Aprofita el que té de bo avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si el teu interès se centra en avançar més en la teva professió o aconseguir que la teva imatge sigui més benvolguda del que fins ara és, no entris en massa detalls. Cautela si has d'invertir.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els canvis que desitjaves estan a punt de realitzar-se. Per part teva el millor que pots fer en un dia com avui és dedicar-te a conrear les teves relacions socials. Arriba diners per l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva capacitat de concentració està per sobre de la mitjana i no costarà res arribar a resoldre ràpid de cada problema que es presenti. Només fallaràs en l'amor, però no desesperis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En un dia com avui el millor que pots fer és tenir un petit detall amb la teva parella. Així calmaràs i solucionaràs problemes. Compte amb el que ferms o prometis, deixa-ho per a després.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Posaràs totes les teves forces per a aconseguir els teus desitjos. Arribaràs a aconseguir-los si no t'aferres a records passats. Mira la vida amb més alegria i guanyaràs. La teva actitud la hi clau de tot

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'ambient el notaràs una mica enrarit. Mantenteferm en les teves idees sense entrar en lluita amb els altres i trauràs millors beneficis. Viatges rendibles, coneixeràs al teu amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hi haurà una gran activitat al teu voltant i això pesarà sobre el teu sistema nerviós. Tracta d'escapar de les aglomeracions i dedica-li més temps a l'amor. Avui és el teu dia per als plaers.

tracking