Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hauràs de fer un gran esforç per a dominar avui els teus nervis. No pensis que per voler donar-te més pressa arribaràs abans. Controla la dispersió d'idees. Bo per als viatges i inversions.

Taure (20d'abril-20de maig)

Demostraràs una gran agilitat a l'hora dels teus treballs, però tingues en compte els detalls o després hauràs de tornar a començar. Avui la teva parella se sentirà sola, intenta consolar-la més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Se't presenta un excel·lent dia per a organitzar el teu món sentimental i financer. Les teves decisions seran les més encertades i ningú les posarà avui en dubte. Bon moment per a viatges i negocis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Bona jornada per a la teva labor intel·lectual i la teva vida íntima. T'inclinaràs per una labor molt detallada que rendirà els seus fruits molt ràpidament i amb èxit. La sort t'acompanya fins i tot en l'amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Possibles enemics ocults causaran per la seva acció un cert desànim en la teva persona. La millor manera de combatre'ls serà mantenint-te en les teves tretze fins al final. Fermesa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva relació amb els altres i sobretot a nivell íntim seran de profunda compenetració i amb molt de contingut. Avui et faràs estimar fins pels més difícils. El teu magnetisme serà irresistible.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Controla les teves paraules i accions ja que avui t'agafaran en fals més una vegada i això per al teu orgull serà imperdonable. El pas ha de ser lent però segur. No confiïs en ningú i centra't.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara que vegis que es produeixen molts canvis al teu voltant no temis pels seus resultats. Avui et trobes protegit en tots els camps, sort segura. Faràs més amistats molt positives.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Algú tindrà un detall bonic amb tu, a partir d'això passarà aquesta persona a cobrir un important paper en la teva vida, el temps te'l demostrarà. Posa molta atenció si condueixes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Durant tota la teva activitat d'avui intenta no descobrir les teves cartes davant l'adversari. Com més ocultis els teus plans millor t'anirà en els resultats finals. Possibles viatges o canvis en la llar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si et veus en l'obligació de signar documents o fer noves inversions es fa necessari que llegeixis la lletra petita i controles el teu orgull i paraules. Retrobament amb algú molt estimat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Excel·lent jornada per a dedicar-te a conrear noves amistats i aconseguir d'elles un total suport a les teves idees. Les reunions socials seran nombroses i grates. Augmentarà el teu magnetisme.
tracking