Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva imaginació i romanticisme es trobaran avui en la seva plenitud. Aplica aquestes forces en el teu treball pràctic i trauràs millor profit de les teves accions. La teva imatge serà atractiva i magnètica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hauràs d'aprendre de lliçons i experiències passades abans de prendre qualsevol decisió. Avui en principi deixa't aconsellar per persones expertes i després llança't. Utilitza la diplomàcia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Assumptes de família cobraran una gran importància i et veuràs barrejat gairebé sense voler-ho en la cerca d'una solució. Confia en la teva intel·ligència i no en la sort. Sorpresa romàntica.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et comunicaràs avui amb un sense fi de gent de manera fluida i agradable traient d'ells projectes i guanys. Tindràs una activitat social molt gran i avançaràs amb això.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et veuràs obligat a prendre serioses determinacions que seran molt importants per al teu futur immediat. Els astres estan de la teva part però no confiïs massa en l'atzar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva capacitat organitzativa es posarà avui a treballar al màxim. De tot trauràs excel·lents resultats si uses la teva intuïció. Arriben notícies de persones llunyanes que t'alegraran.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tindràs forta necessitat de comunicació i et llançaràs a la conquesta de noves persones i experiències. Tot anirà de meravella si controles una mica la teva dieta i descans. Vigila en els viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui et serà molt difícil l'entendre't amb els éssers més pròxims. Et semblarà que tots van a la seva sense fer-te cap cas, la realitat és així. Intenta ser més optimista i guanyaràs més.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et trobaràs més inquiet i amb ganes de menjar-te al món. Cuida les teves distraccions ja que amb facilitat et faran perdre una bona oportunitat financera. Viatges molt rendibles.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Interessos materials i familiars s'uniran avui per a complicar-te la vida i per a provar les teves aptituds organitzatives. Pensa abans de llançar-te a una nova inversió, consulta primer.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Vés amb compte amb la mena de persones que t'ajuntes avui. Els nous contactes semblaran molt beneficiosos però una cosa oculta hi ha darrere i has de tenir precaució, no signis res avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva imatge personal brillarà en tota la seva esplendor potenciant la mirada i fins i tot l'enveja de molts. El teu caràcter es tornarà més humanitari i arribaràs al cor de la gent. Sorpreses.
tracking