Diari Més

El teu horòscop d'avui: 24 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En el teu treball sorprendràs els companys amb les teves grans idees. Els amics aclariran coses del passat. No malgastis les oportunitats d'avui tant en el social com en l'íntim.

Taure (20d'abril-20de maig)

Ocupa't avui a millorar la teva imatge personal. És el moment d'avançar en el social i hauràs d'aprofitar-lo tot. No entris en la roda de xafarderies de ningú, marca la teva línia i ves per totes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En la família sorgiran alguns canvis nous. És bon moment per a realitzar mudances i arranjaments decoratius en el teu ambient. Vigila amb els enfrontaments amb caps, avuiqueda't al marge.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva imatge i magnetisme segueix en augment i amb molt poc esforç podràs dominar plenament qualsevol tipus de situació que es presenti. L'atzar i la fortuna t'acompanyaran avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva facilitat de comunicació atraurà l'atenció de moltes persones i l'admiració dels pròxims. Les teves conquestes amoroses seran fàcils. Controla més les despeses i els excessos.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva activitat social cobrarà gran importància pel nombre de persones que coneguis, també per la qualitat de les mateixes i l'ajuda d'elles. Bon moment per a obtenir diners fàcils.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva intel·ligència es veurà augmentada i amb això les teves possibilitats d'atendre diverses coses alhora obtenint en cadascuna d'elles l'èxit. En el treball hi haurà guanys màxims.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Trenca amb aquesta barrera que no et permet comunicar-te amb qui més estimes. Llança el teu món interior que viu amb força, descobriràs una cosa nova. Arriben diners per l'atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

És recomanable que realitzis esport o exercici físic que faci desaparèixer tensions que s'estan acumulant. No et fiquis en assumptes de tercers i viuràs un dia formidable.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva necessitat afectiva segueixen en augment, perquè siguin totalment aconseguides, intenta no ser tan minuciós i crític amb els defectes aliens. Comparteix més el teu món íntim avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si el teu tracte amb els altres sembla al principi una mica fred això es transformarà en una absoluta comprensió i enteniment, avanci i actua. En viatges beneficis i retrobament d'amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva receptivitat anirà en augment i aconseguiràs més comunicació amb la teva parella i sers estimats, tot això t'aportarà un gran equilibri. Canvis en el treball que milloraran la teva situació.
tracking