Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Rebràs una comunicació important que farà variar en gran manera el teu pla per al dia. Tot sortirà bé si deixes que t'aconsellin uns altres en tot moment. Temprança, l'èxit arriba.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els empipaments, als quals en la jornada estaràs molt propens, no et conduiran a res bo. Aplica una mica més de diplomàcia i astúcia i guanyarà el doble en tot. La nit promet sexe.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Enveges podran aparèixer avui dins del teu cercle social simplement per una rivalitat amorosa. Si vols guanyar la contesa no et precipitis en res,t'has de mantenir ferma i guanyaràs.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Satisfaccions en la llar i diversos èxits en el teu cercle social seran els esdeveniments més marcats en aquest dia on has de llançar-te per totes i per tot. La sort del teu costat, fins i tot en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et sentiràs gratificat per una persona pròxima i això podrà arribar fins i tot a captivar el teu cor. Compte amb la gelosia que despertaràs en algú pròxim. En l'amor estaràs imparable.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La mandra que t'embargarà en la jornada hauràs de controlar-la i si pots eliminar-la, en cas contrari, perdràs una molt bona oportunitat d'amor i sexe. Avui és el teu dia, no el desaprofitis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

L'ambient que t'envoltarà durant tot el dia estarà marcat per les trobades inesperades i les sorpreses. Són possibles els guanys fàcils, bo per a invertir i realitzar viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si et proposen alguna aventura no diguis que no, en ella descobriràs coses molt interessants i fins i tot beneficis materials insospitats. Cuida la dieta, avui estàs propens als excessos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui et mostraràs i sentiràs molt nerviós i ansiós, intenta envoltar-te de gent afable o cerca una bona lectura. Si viatges o condueixes vés amb compte amb les distraccions. Bona sorpresa.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els assumptes de la llar i de la parella cobraran en la jornada una gran importància. Centra't més en el teu i tot s'arreglarà de manera ràpida i beneficiosa. T'arriba la sort en l'atzar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Controla més el teu orgull o en cas contrari seran fàcils les ruptures d'amistats o de parella, cedeix una mica més i guanyaràs. Atenció si condueixes i als oblits. Neix un nou amor passional.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis influenciar per aquestes persones que ho diuen tot sense pensar. Tu al teu i sempre mirant el futur amb molta esperança i sense temor.T'has de mantenir ferm i trauràs ampli benefici.
tracking