Diari Més

El teu horòscop d'avui: 21 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Per més passió que posis en les teves manifestacions d'afecte no aconseguiràs el resultat desitjat. Serà una jornada on el sentiment de solitud guanyarà, espera millors moments. Cuida't més.

Taure (20d'abril-20de maig)

Para compte amb els teus sentiments i la manera amb la que encares la teva relació de parella. És possible que deixis passar una bona oportunitat sense voler-ho. Escolta més als pròxims.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui mostra't més pacient i evitaràs embolics. Sorgiran desplaçaments que calmaran molt la teva inquietud. Aconseguiràs nous i bons contactes. A la nit la teva imatge serà magnètica.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Podràs arribar a desfer-te de molts lligams que t'unien al passat i no portaven bons records, això t'obrirà noves portes a l'èxit que arribarà aviat. La sort de part teva.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Moltes sorpreses i novetats apareixeran al llarg de la jornada. Aquesta serà intensa en tots els aspectes. El teu magnetisme estarà altament potenciat. Llança't a buscar el que vols.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Allò que no hagis fet al matí és recomanable ho deixis per a un altre dia, voldràs imposar-te costi el que costi i això serà un error que pagaràs car. Utilitza la diplomàcia però amb fermesa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui et sentiràs melancòlic i amb ganes de compartir moments íntims per a descarregar les teves tensions. A última hora dedica't a fer llargs passejos. Busca gent i llocs alegres.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Dia per reflexionar els teus pensaments, la llar i la família seran un fort obstacle per a la concreció dels teus objectius en aquesta jornada. Relaxa't i espera millors moments, tot arriba.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Buscaràs la manera de trencar amb una certa monotonia i avorriment, ho aconseguiràs si actues amb diplomàcia i sense ferir susceptibilitats. Espera la reacció dels altres en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva necessitat d'intercanvi amorós es veurà avui obstaculitzada. Voldràs imposar-te costi el que costi i com a resultat aconseguiràs un desgast excessiu i poca rendibilitat. Calma i temprança.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No deixis per a demà els petits arranjaments que necessitis a la teva llar. És el moment oportú i comptaràs amb el suport incondicional de tots. Arriba una notícia sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui la teva vida familiar es veurà influenciada pel teu bon fer i bon humor. Dedica'ls el temps que necessitin, no pensis que serà temps perdut. Avui guanyaràs molt en autoestima i amor.
tracking