Diari Més

El teu horòscop d'avui: 17 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Bon dia per a entaular relació amb persones que t'aportaran solucions a tot. Rebràs visites inesperades d'amics i d'això trauràs bons beneficis. Viatges i contactes rendibles.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sorpreses amb els diners. Despeses no previstes i que alteraran el teu ànim són d'esperar. No et deixis portar per la tossudesa o perdràs fins i tot una amistat. Posa avui més atenció si condueixes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et sentiràs molt canviant en el teu estat d'ànim ja que l'ambient que t'envolti no serà del tot del teu grat. Busca gent i llocs divertits per a sortir airós. La teva actitud serà la clau.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les teves ganes de viure es potenciarà al màxim i trobaràs l'ambient tranquil i al teu gust, sobretot en el terreny familiar hi haurà unió i sorpreses. Arriben diners per l'atzar o vell negoci.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Controla una mica el teu nerviosisme i les teves paraules, amb facilitat feriràs a més d'un i després et costarà tornar al mateix camí. Treballa en solitari i allunya't del soroll. Dia de recolliment.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et deixis influir pel que diguin els coneguts o amics. Camina més el teu propi camí i actua amb decisió, et sorprendràs tu mateix de l'aconseguit. Arriben diners per l'atzar o bon negoci.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Dia bastant tranquil on podràs exposar les teves pròpies idees. L'ambient familiar serà positiu si no et fiques en assumptes que no t'incumbeixen. Passeja i relaxa't, a més gaudi més rendibilitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

L'activitat serà màxima al matí i seria recomanable que les últimes hores del dia les dediquessis al descans íntegrament. L'atzar estarà de la teva part, però cuida els excessos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si et domines per a no entrar en discussions amb terceres persones tot anirà d'allò més bé. Tindràs bon ull per a les compres que facis avui. Més atenció si condueixes o prestes diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Lluita contra la mandra que t'embargarà, si no ho fas se t'acumularan responsabilitats i això perjudicarà el teu rendiment en tot. Endavant, no paris, aprofita aquesta bona ratxa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva capacitat de concentració es veurà potenciada i això t'ajudarà a conquerir situacions que semblaven perdudes. En l'amor hi haurà bones sorpreses. Viatge rendible i amb sorpresa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si necessites conquerir avui a una persona especial no tinguis cap mena de dubte que aconseguiràs l'objectiu, no facis cas a tercers. Avui tu tries en tot amb fermesa i decisió. Nit ardent.
tracking