Diari Més

El teu horòscop d'avui: 16 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

L'estat general serà de molta tensió i és molt recomanable que busquis activitats a l'aire lliure. La relació amb la parella serà dura i explosiva. Prepara't per a intensos moments.

Taure (20d'abril-20de maig)

Dia on els enemics ocults donaran la cara. És recomanable que no entris en discussions amb ningú i usis la diplomàcia. Dóna més llibertat als altres i guanyaràs en el que desitgis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà un dia molt vital i ple de sorpreses. Si viatges posa molta atenció en conduir i no et deixis portar pels impulsos. Possibles amors apassionats. El teu magnetisme captivarà l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell augmentant la teva capacitat romàntica i sentimental. La teva vida íntima cobrarà avui una forta intensitat. Sort en l'amor i l'atzar, avui els astres amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et mostraràs i sentiràs molt dinàmic durant tota la jornada. Tot el que emprenguis ho aconseguiràs. Fins i tot en l'amor hi haurà avui situacions molt gratificants. La deessa Fortuna et visita.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tensions familiars es deslligaran avui creant-te una certa tensió. No facis cas de les paraules feridores d'alguns isigues ferm en les teves idees i desitjos. Les amistats et donaran suport en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà hi ha una jornada molt especial. El teu magnetisme personal serà molt alt, despertant l'admiració de molts. La teva intimitat serà apassionada i conquistaràs l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es reforçarà la teva salut i energia. Avui es produiran canvis importants i profunds en la teva vida diària. El teu cor bategarà molt fort per l'amor. Compte amb la gelosia que despertaràs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui és un excel·lent moment per a ampliar el teu cercle d'amistats o afermar l'aconseguit fins avui. Dels nous contactes trauràs bons beneficis. Feliç retrobament amorós.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar en la jornada la teva irritabilitat, estaràs molt sensible a tot i a la primera saltaràs sense adonar-te de les conseqüències. Més calma, així sortiràs vencedor i feliç.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tant en el social com en l'íntim les coses se't posaran gairebé en safata. No desaprofitis l'oportunitat d'ampliar els teus horitzons. Jornada intensa. Persevera en tot amb èxit segur.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es produiran despeses imprevistes i molt moviment al teu voltant. La parella no estarà d'acord amb les teves necessitats però tot passarà, no et deprimeixis. Si vols alguna cosa exigeix i ho tindràs.
tracking