Diari Més

El teu horòscop d'avui: 15 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Actuaràs amb gran subtilesa en el teu contacte amb els socis o caps i això et servirà de gran ajuda per a aconseguir els teus plans i que els altres t'ajudin en tot. Sort de gom a gom, fins i tot en l'atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Novetats en el terreny financer. Serà la teva intuïció la que porti la veu cantant i et trobi les solucions. Plasma la primera idea que tinguis al cap. Controla més la dieta.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Jornada molt especial en el que a comunicació amb els altres es refereix. Arribaràs a calar molt profund en el cor dels més pròxims. Més atenció si condueixes o has d'invertir diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

S'obren noves portes al teu futur professional i social. La sort i l'atzar estaran del teu costat beneficiant el desenvolupament de tot, fins i tot en els amors. Arriben diners per l'atzar o inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Jornada amb molts nervis i alteracions, sobretot en el terreny laboral. Només en els sentiments trobaràs satisfaccions. Nit de gaudi i cremor total.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Aconseguiràs millors resultats si noactuásde manera rígida i dogmàtica. Vés amb compte en els viatges i controla la teva tendència d'avui a la gelosia i discussions. Relaxa la teva ment.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada amb alguns sobresalts i sorpreses, però que ett'atrauran àmpliament a l'hora d'entaular comunicació amb superiors o íntims. La teva mirada serà magnètica i molt sensual.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et deixis avassallar en cap moment per les paraules o les accions dels altres.Sigues ferm en els teus propòsits i no canviïs en res la teva forma de conducta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva rapidesa de reflexos i la teva capacitat dialèctica et faran guanyar noves amistats que serà molt profitoses en el teu àmbit professional. Domina la tossudesa i guanyaràs més, sobretot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Estaràs obligat a relacionar-te amb el públic més àmpliament i això t'aportarà una gran tensió nerviosa. El sexe oposat sembrarà alguns dubtes i obstacles cap a la teva persona.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui patiràs una mica d'inestabilitat emocional, la qual cosa perjudicarà en part a la teva relació de parella i als resultats dels teus assumptes laborals. Tingues més calma i tremp, tot està per arribar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els teus desitjos avui van més enllà de totes les satisfaccions que el mitjà familiar t'ofereix. Pren-t'ho tot amb calma i arribaràs al màxim. Bon moment per a fer canvis en el laboral.
tracking