Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Mostraràs més seguretat en tu mateix i et guanyaràs a la gent que t'envolti. La teva imatge i manera d'actuar farà que avancis en els teus plans. No desaprofitis oportunitats avui.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'amor serà una càrrega ja que et sents més inclinat a la llibertat d'acció. Necessites un descans per al teu cos i ment. Busca llocs i gent tranquil·la. Posa avui atenció en viatjar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Encara que pensis que ningú entén el teu comportament mira al teu voltant, més d'un seguirà els mateixos passos que tu. Cuida la dieta. Els viatges seran rendibles i feliços.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada pacífica i sense majors problemes. En el teu cercle d'amistats trobaràs una comprensió absoluta i una gran càrrega d'afecte. Bon dia per als jocs d'atzar i iniciar empreses.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs molt sensible i susceptible a tot el que passi al teu voltant. Relaxa't i no et creguis tot el que et diguin. Aplica fermesa en les teves idees. Amb pas ferm arribaràs a tot i més.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tota activitat que sigui del teu interès t'aportarà millors resultats si les poses en pràctica tu sol sense esperar l'ajuda de ningú. Problemes de somni. Passeja i diverteix-te per a equilibrar-te.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada propícia per a l'expressió dels teus sentiments. La relació amb el sexe serà fàcil i plena d'emocions fortes. La teva imatge serà atractiva i una mica morbosa, la nit excitant.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et precipitis en les teves determinacions si tenen a veure amb assumptes d'amor o d'amistat, espera siguin els altres els que es llancin primer. Hi haurà diversos canvis en la llar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les responsabilitats s'accentuaran avui i et veuràs forçat a emprar tota la teva capacitat i energia. Arribaràs a tot amb ordre. Però no et deixis portar per l'eufòria, amb calma arribaràs.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Se't facilitaran les possibilitats de relació i d'associació amb altres persones. Viu amb més intensitat les activitats socials i de grup. Sorgirà una passió irrefrenable.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Problemes i preocupacions a últim moment, per tant és millor que avancis la resolució dels teus assumptes tant en la professió o en la teva vida personal. Demana ajuda i consell.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No descartis ajudes que t'aportin els pròxims ja que avui serà necessari el treball en conjunt. En l'amor se't plantejaran alguns dubtes o vacil·lacions. Cuida més a la parella.
tracking