Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 d'octubre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Canviaràs la teva tàctica de treball i d'actitud envers totes les persones que t'envolten. Als altres els semblarà estrany però t'aportarà beneficis, el teu canvi d'estratègia et farà guanyar.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis portar per les teves passions i molt menys per caparrudesa, avui és necessari que escoltis els consells dels més pròxims. La nit et donarà possibilitats per expandir-te.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En tot el que projectis obtindràs avui bons beneficis i el suport de molts. És en l'amor on has de ser més prudent i no canviar sense pensar. Revisa els teus comptes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tingues compte amb els menjars i en les diversions. No prenguis en aquesta jornada decisions importants i deixa que les crítiques les facin altres persones. Avui deixa't estimar i sortiràs guanyant en tot.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus dots creatius tindran avui fàcil concreció. No desesperis si els altres no entenen les teves idees, el temps et donarà la raó. Amb fermesa i mà de seda arribaràs al que cerques.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et mostraràs molt variable en els teus sentiments en la jornada. És molt fàcil que potenciïs la gelosia en la teva parella. T'agraden les coses ordenades, però no et passis en el control, ho agrairàs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vida familiar t'exigirà una major dedicació amb alts esforços. Tot el que facis serà àmpliament recompensat sobretot per part de la teva parella. La deessa de la Fortuna et visita.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Compte amb la gelosia i les enveges que es manifestaran en el teu entorn, tu mateix sense adonar-te, els estàs potenciant. Controla les teves paraules, però llança't a expressar el teu eròtic potencial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Durant la tarda d'avui no et fiïs massa del que et prometin o assegurin. Abans de prendre una decisió consulta-ho amb el coixí. Hi haurà un retrobament amb un èsser molt especial.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No deixis que aquests vells i passats de moda pensaments que avui et sorgiran limitin els bons moments que viuràs en la intimitat. L'amor creix avui i la teva passió no tindrà límit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Apareixeran enfrontaments en el teu cercle d'amistats que seran promptament resolts si adoptes una actitud ferma contra els incitadors. Centra't en tu i veuràs l'èxit en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No facis cas als rumors o comentaris que es facin a la teva esquena. Continua tranquil en el teu i veuràs que aviat tots reconeixeran la teva bona fe i valor. És el teu dia per fer-te valer.

tracking