Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de setembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui canviaràs la teva tàctica de treball i d'actitud envers totes les persones que t'envolten. Encara que als altres sorprengui t'aportarà beneficis. Dia amb sort com per a arriscar.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis portar per les teves passions i molt menys per la teva tossuderia, avui és necessari que escoltis els consells dels més pròxims per a no errar. Deixa't seduir a la nit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

De tot el que projectis obtindràs en la jornada bons beneficis i el suport de molts. És en l'amor on has de ser més prudent i no canviar a la babalà idees o persones.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Més control en els menjars i en les diversions. No prenguis en la jornada decisions importants i deixa que les crítiques les facin altres persones. El teu magnetisme de gom a gom.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Les teves idees creatives tindran avui fàcil concreció. No desesperis si els altres no entenen a la primera, el temps et donarà la raó. En l'amor podràs amb tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et notaràs molt variable en els teus sentiments i en la jornada és fàcil que potenciïs la gelosia en la teva parella. En el treball hi haurà fortes enveges però guanys ferms.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tot el familiar t'exigirà una major dedicació amb alts esforços. El que facis serà àmpliament recompensat sobretot per part de la teva parella.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Compte amb les enveges que es manifestaran avui. Tu mateix, sense adonar-te, els estàs potenciant, controla les teves paraules i actes extrems. Vigila al conduir.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui no et fiïs massa del que et prometin o assegurin. Abans de prendre una decisió consulta-ho amb el coixí. No barregis negocis amb diversió. Ull a la dieta.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No permetis que vells pensaments que avui et sorgiran llevin els bons moments que viuràs en la intimitat. L'amor estarà en alça i el teu poder eròtic més. Gaudeix de gom a gom.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Uns certs enfrontaments en el teu cercle d'amistats seran ràpidament resolts si adoptes una actitud ferma. Arriben diners o nous projectes. Trucada sorpresa que canviarà plans.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Bé saps que la gent parla més del compte,continua tranquil en el teu i veuràs que aviat tots reconeixeran el teu bon fer i valor. Posa més atenció a la dieta i al descans.
tracking