Diari Més

El teu horòscop d'avui: 26 de setembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

S'agilitaran tots els esdeveniments i gairebé perdràs el control d'aquests. Assegura't tenir ben cobertes l'esquena per a no caure en paranys. Molta cautela si hi ha diners.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els temes domèstics continuen portant complicacions però la teva visió de les coses està canviant i en la teva vida social apareixeran persones que t'ajudaran en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Llança't a la conquesta dels sentiments per la via intuïtiva i no per la freda raó. Deixa que sigui el teu cor el que governi avui tots els teus actes. Si et deixes voler guanyaràs més.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Controla la teva excitabilitat i les teves excessives ganes de viure. Escolta consells dels altres. La sort i l'atzar t'acompanyaran. La nit es presenta molt ardent i feliç.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Viuràs més comprensió per part dels teus tant en les teves activitats com en les teves emocions. Podràs comptar per a tot amb els amics i la parella. Canvis en la llar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta pensar les teves decisions en el terreny amorós abans de donar una resposta final. Amb facilitat cauràs en un cercle on et sentiràs reprimit. Temprança i fermesa són les teves claus.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vena passional es veurà enfervorida i potser sense mirar els mitjans et posaràs a la caça i captura de les coses o persones que omplin les teves necessitats. La teva necessitat d'amor trencarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Màxima activitat en els teus treballs i uns certs frecs familiars pressionaran en el teu estat anímic tornant-te rancuniós i aspre. Relaxa't més i gaudeix la vida, avui tens tot al teu favor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Augmentarà el teu magnetisme sobre els altres i avui serà un d'aquests dies on et sentiràs melic del món. El teu do de conquesta s'accentua.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El medi ambient estarà més concorde al teu estat anímic i et sentiràs en tot moment ben abrigallat. Es passaran bons moments en el treball i en família.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Encara que no et sentis per a molta activitat i desitgis passar el dia tranquil trobades fortuïtes i la parella t'obligaran a gastar molta energia. Sorpresa a la nit

Peixos (20de febrer - 20de març)

És recomanable major tacte a l'hora de connectar amb la teva parella o amb amics. Possibles comentaris amb doble intenció et crearan enemics gratuïts. Posa més cura si condueixes.
tracking