Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 de setembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui es presentaran bones oportunitats per a avançar en el professional i personal. La sort està del teu costat si fas cas a la teva intuïció. Bon moment per a iniciar empreses i invertir.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva sensibilitat i capacitat d'enamorament estarà avui pels núvols. Una espècie de magnetisme sensual farà que acostis a persones que t'aportaran molta felicitat i plaer.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es resoldran uns assumptes que tenies pendents i la sort t'aportarà moments d'avanç en el professional. Fins i tot la deessa de la Fortuna et té guardada una bona sorpresa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En la jornada superaràs amb escreix tots els obstacles que s'interposin. La teva energia mental i física es troba de gom a gom i no costarà res aconseguir els teus objectius. En l'amor hi haurà enamorament sobtat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bon moment per a ampliar les teves relacions socials, d'elles trauràs avui molt bons beneficis. És el moment que si et plantejaves el fer canvis, els resolguis avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Notaràs que les tensions passades deixen de pressionar i et sentiràs internament com a nou. És un dia per a avançar en els teus anhels i plasmar totes les teves idees i desitjos. Arriba diners per atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada de moltes sorpreses que alegraran la teva vida. En la intimitat trobaràs el major equilibri i renaixerà un amor que semblava apagat. Prepara't per a una jornada molt vital.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara que avui acusis unes certes tensions nervioses no temes per la teva seguretat, s'estan canviant algunes coses que a la llarga et beneficiaran. Fins i tot en l'amor vénen moments intensos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Bona data perquè reorganitzis la teva vida i avanços en tot allò que desitges, fins i tot en el pla de l'amor apareixeran unes persones que ompliran completament les teves exigències.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que al principi vegis difícil la resolució dels teus assumptes, no temis pels teus beneficis, la fermesa que aportacions a la situació et portarà a l'èxit segur. Fins i tot en assumptes d'amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui necessites centrar-te més en els teus objectius, el voler abastar massa no serà rendible i et farà perdre ocasions d'èxit. Algú pròxim donarà la clau per a aconseguir-ho, tingues les oïdes obertes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Si avui afermes la teva pròpia seguretat i fas passos ferms cap als teus objectius, tens totes les de guanyar. No et tanquis en pensaments derrotistes. La teva autoconfiança et portarà avui a l'èxit.
tracking