Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 de setembre de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Centra't més en a cada decisió que prenguis avui, un error de judici o una precipitació et farien perdre molt del guanyat. Serà una nit molt ardent amb una experiència inoblidable.

Taure (20d'abril-20de maig)

Aconseguiràs tant en el terreny professional com en el sentimental i obtindràs resultats màxims. Aplica la teva capacitat de seducció en tot. L'èxit és a les teves mans, ves a per totes i no dubtis.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Controla les paraules que diguis en les teves reunions socials i amb amistats més íntimes, sense adonar-te podràs ferir a algú que no és responsable. Controla les distraccions si condueixes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Dia propici perquè tinguis un detall amb la parella o amb la persona que creguis important. Tot el que diguis o facis serà ben rebut i tindràs una gran compensació. Magnetisme.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No deixis res a la sort i menys per demà el que avui estàs obligat a fer. Tasques inacabades o assumptes pendents et posaran nerviós, amb calma i fermesa arribaràs a l'èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs més sensible que en altres dies i el teu comportament cap als altres serà de lliurament total. Cerca aquest lloc íntim on et trobaràs lliure i rebràs l'afecte de tots.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui hauràs d'acceptar el joc tal com ve. La rebel·lia que sents per dins no podrà ser canalitzada tret que et responsabilitzis dels danys a causar. Calma, analitza la situació.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui pots ser criticat amb facilitat per la teva manera d'actuar amb els altres. Per a prevenir-ho intenta no ficar-te en discussions estèrils. Gaudeix més de la vida i oblida el rencor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La intervenció d'algú tirarà per terra diversos plans. No desesperis ja que després trobaràs una sortida positiva per a tu. Posa't ferm en tot i no dramatitzis, la teva imatge està en joc.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Bona jornada per meditar i aconseguir mentalment una visió més àmplia dels esdeveniments. Però recorda que la parella no s'alimenta només de somnis i avui necessita el teu suport.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Limita't només a les teves responsabilitats, no intentis fer més del que has de fer. Si et poses en assumptes aliens sortiràs perdent. Centra't en els teus assumptes i la sort estarà del teu costat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Alguns canvis d'humor portaran a desacords amb la parella o socis. Mantingues les teves idees clares i no permetis que passin per sobre dels teus drets.
tracking