Diari Més

El teu horòscop d'avui: 22 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Cura amb els nous coneguts i amb les relacions d'amistat o amor, avui aguaiten enemics ocults i poden complicar els teus plans i desitjos. La nit t'ofereix un retrobament.

Taure (20d'abril-20de maig)

Bona jornada per expressar tota la teva energia per les necessitats passionals que amagues al teu interior. El teu magnetisme personal farà que siguis el centre d'atenció i admiració.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus desitjos sentimentals els estàs vivint precipitadament, això pot causar-te més d'un conflicte. Intenta no fer-ho tot i sortiràs airós. Arriben diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una jornada important pel nombre de persones que estaran amb tu i per les experiències belles que viuràs amb elles. La sort t'acompanyarà avui, aprofita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La cremor passional circula per les teves venes i trobaràs l'objecte dels teus desitjos si controles una mica la situació i ho fas amb calma.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà un dia on els teus sentiments estaran a flor de pell i et veuràs en més d'una ocasió ficat en comentaris i accions relacionades amb l'amor. Nit apassionada.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva energia emocional està molt alta aquests dies. Vés amb compte en parlar ja que generaràs frecs i enfrontaments. Relaxa la teva ment i tot serà molt més harmoniós.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Vés amb compte amb les teves aventures amoroses, amb facilitat tindràs esclats passionals poc controlables. El teu afany de conquesta estarà al màxim, si vas pas a pas, aconseguiràs més.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Una certa ansietat t'impedirà veure clarament els passos a donar. Deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que et vinguin a la ment. L'amor estarà imparable i seductor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

T'enfrontaràs a una lluita entre el que vols i el que el se t'ofereix, no adoptis posicions extremes o perdràs l'aconseguit. Aquesta nit deixa't estimar i veuràs la felicitat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Podràs viure un intens amor que et deixarà petjades. En les associacions materials no et deixis endur ni convèncer pels sentiments i afectes. Avui separa el plaer de les responsabilitats.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No vulguis escapar-te de la realitat, enfronta de manera ferma tot el que es presenti i no dubtis en tallar si alguna cosa no et convé. La fermesa serà el teu èxit, fins i tot en els assumptes de l'amor.
tracking