Diari Més

El teu horòscop d'avui: 21 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui no assumeixis més feina i responsabilitats que aquelles que estiguis molt segur a poder fer. No comptis amb els altres i trepitja ferm. Sorpresa a la nit que no oblidaràs en temps.

Taure (20d'abril-20de maig)

Vigila amb els nous coneguts ja que avui podrien jugar-te una mala passada. El dia es presenta molt actiu i amb sorpreses grates de familiars i amics. Arriben diners per una inversió.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es ressaltaran totes les teves qualitats, la imatge personal que donaràs serà molt atractiva, però vigila molt les paraules i les crítiques. Calma i autocontrol en tot, estàs molt sensible.

Cranc (21de juny -22de juliol)

S'incrementaran les teves activitats laborals i arribaran a tu interessants projectes. Atén els consells sense oblidar la teva intuïció. Dia de sort, la nit promet.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Agafa forces i no et desgastis en assumptes sense interès ja que t'ha arribat una època de gran activitat. Vés amb compte en els viatges i en les accions precipitades. Retrobament amb un amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Arribaran despeses no esperades que alteraran fortament el teu pressupost. Els oblits i les distraccions t'ocasionaran pèrdues. Atenció als nous coneguts, assegura les promeses.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

L'activitat laboral i professional serà avui molt alta i li trauràs molt profit. Sort en l'atzar i els viatges i diversos canvis en la llar i família. Cuida la dieta, els excessos els pagaràs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

A partir d'avui la teva ambició es veurà intensificada a nivell material. No fa falta que et posis límits però cuida els excessos en les despeses. Un ser estimat et sorprendrà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs i notaràs molt atractiu amb el sexe oposat, això t'omplirà d'orgull, però no exageris o perdràs tot el guanyat fins ara. Arriba un canvi de plans a millor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Augmentarà la complexitat en les teves tasques. Busca ajuda en tercers que avui estaran a tot el que diguis i proposis. Bon moment per a iniciar noves empreses, fins i tot un nou amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si desitges viure avui moments feliços i plens de sorpreses dedica-li més temps a les teves relacions i al teu cercle social. Magnetizarás a tothom aconseguint grans èxits, és el teu dia per a avançar.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis influir per persones pessimistes. Si analitzes les teves circumstàncies trobaràs moltes coses que et faran feliç. L'amor et somriurà avui si no tens parella.
tracking