Diari Més

El teu horòscop d'avui: 19 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Viatges i desplaçaments t'aportaran alegries molt fortes en l'àmbit emocional, intenta controlar l'eufòria per a no córrer riscos. La teva imatge desprendrà un magnetisme especial.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sense adonar-te modificaràs la teva manera de pensar i sentir, això et portarà a canviar diverses coses de la teva vida. La parella o els pròxims no ho entendran, però després arribaràs a un acord.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Jornada agradable tant des del punt de vista social com en els sentiments. Tot viatge que realitzis t'aportarà belles experiències vitals. Els astres t'acompanyen.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arriben notícies que t'alegraran el teu cor i t'animaran perquè busquis altres maneres d'expressar-te. El teu magnetisme personal està en alça i podràs aconseguir moltes metes.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu afany d'aventures estarà avui molt potenciat. Passar el dia a l'aire lliure serà el millor que puguis fer. Les teves tensions han de ser canalitzades immediatament. L'amor serà la clau del teu èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes de la llar atabalaran i no permetran llibertat. No obstant això, la nit t'ofereix una sorpresa que no oblidaràs i canviarà el teu estat a millor. Arriben beneficis per una inversió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El viatjar a llocs llunyans incentivarà les teves necessitats passionals i desitjos d'experimentar noves sensacions. Si desitges iniciar un amor avui és el dia, el teu magnetisme captivarà a tots.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Seria recomanable que frenis el teu ímpetu a l'hora d'entaular una relació nova. El teu afany de domini atabalarà a la parella i la desmoralitzarà. Realitza tot pas a pas que la nit és llarga.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Trobades amb persones llunyanes et portaran a viure noves experiències tant en el social com a íntim. Si desitges una nova vida avui és el moment. Tot el que avui canviïs serà per a bé.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui et costarà més del normal entendre a la gent. No és necessari que entris en conflicte ni en discussions. Escolta i coneixeràs coses noves, a més, experimentaràs molt plaer.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui podràs fer-te amb les coses i les situacions que la gent et plantegi. Una espècie de sisè sentit et portarà pel millor camí cap a l'èxit. Confia en la teva intuïció.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Descobriràs sensacions noves amb els nous contactes que iniciïs en aquesta jornada. El teu magnetisme atraurà al sexe oposat fins a límits insospitats.
tracking