Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Realitza les coses amb la major calma del món sempre que aquestes tinguin a veure amb el tema sentimental. En un altre ordre marca la teva pauta de forma molt estricta.

Taure (20d'abril-20de maig)

La comunicació amb els pròxims serà molt profunda i encara que es posarà en dubte alguns dels teus pensaments tots et faran cas al final. Felicitat en la parella i en societat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Durant la jornada es produirà un amor a primera vista o almenys un coneixement important que canviarà molt la teva vida. Amb ella despertaràs gelosia. Intenta suavitzar-ho tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Intenta seleccionar molt bé als teus col·laboradors directes i sobretot a les persones que contacten amb la teva intimitat, si no ho fas algú et trairà. La passió està molt a prop.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Oblida avui les discussions o el voler sortir-te amb la teva sense pensar en els mitjans per aconseguir-ho. Mostra't de manera contemplativa i tranquil·la. Mantenteen un segon pla.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant el dia rebràs una sorpresa que compensarà totes les teves despeses físiques i nerviosos anteriors. El teu cercle social s'ampliarà en qualitat i els viatges i retrobaments seran feliços.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et precipitis a l'hora de prendre aquesta decisió que tant et preocupa. Si han esperat un temps bé poden fer-ho una mica més. T'arribaran notícies des de lluny molt felices.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Tindràs un dia molt inspirat i podràs treure ràpides solucions a tots els teus problemes. La teva imatge continua brillant fortament i conquistaràs a més d'un. L'amor et truca.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'arribarà una ajuda molt benvolguda que et traurà de l'embolic on et trobes. Dia bo per concretar nous projectes o ampliar-los. Les teves relacions socials s'ampliaran.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Algú que coneixeràs et cridarà molt l'atenció i quedaràs pres per la seva imatge i personalitat. El teu cor farà un tomb i t'esperen sorpreses fortes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No forcis les situacions que es plantegin. Tracta de ser més comprensiu amb la parella. Aquesta serà la forma diplomàtica d'aconseguir els teus fins. No vulguis abastar-ho tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta calmar-te una mica ja que durant tot el dia estaràs molt exaltat. Si ho canalitzes bé seràs el centre d'atracció de tots els pròxims. Busca gent tranquil·la i alegre.

tracking