Diari Més

El teu horòscop d'avui: 12 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Compte amb les bromes que gastis avui i cuida a qui, no tothom estarà de tan bon humor com tu. En l'amor novetats, atrauràs l'atenció i la passió d'una persona especial.

Taure (20d'abril-20de maig)

Apareixerà la gelosia en descobrir-se alguna cosa que tenies fa temps ocult. Més cura i respecte amb les persones que realment estimes. Bon moment per demanar millores a la feina.

Bessons (21de maig - 20de juny)

A primera hora del dia hauràs de canviar plans i ho faràs amb una eficàcia absoluta. Algun bon amic pot necessitar-te en l'últim moment, ajuda'l. Sorpresa agradable a la teva llar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Cuida't, que no se't pugin els fums al cap fent gala del teu orgull o tenint oblits. Practica l'esport a l'aire lliure. Busca gent alegre i evita les discussions, l'atzar estarà amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Aplica més dolçor en el tracte amb la gent que t'envolta sigui nova o d'abans. Aprendràs moltes coses d'ells i t'alegraran molt. La sort i l'atzar t'acompanyaran avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant la jornada intenta complir els teus deures a la feina al màxim ja que algú pot cridar-te l'atenció. Referent a llar hi haurà alteracions passatgeres, pren-te les coses amb calma.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No estiguis tan pendent de les totes les coses volent aconseguir amb això un control total de tot. Allibera't de prejudicis i guanyaràs. Hi haurà canvis en els teus plans de llar i treball.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu cos no es trobarà avui per a bromes així que dedica't a descansar més. Sense moure't tant de casa ho pots passar molt bé, sigui sol o acompanyat. Aprofita el matí.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Calma, perquè la jornada no es presenta amb excessiva sort per als teus desitjos. No entris en noves discussions i molt menys t'alteris amb facilitat. En els viatges hi haurà sorpreses agradables.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Despeses per sobre de les teves possibilitats et faran veure que tot el que té de bo la vida no es paga amb diners. Algú pròxim t'ho dirà amb una simple mirada. Arribaran projectes molt lucratius.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Cuidat si has de realitzar viatges o desplaçaments. Els menjars i begudes hauran de ser controlades, així com les teves ganes de festa. Dedica-li més atenció a la parella que ho necessita molt.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Arma't de paciència per a no equivocar-te en el teu món amorós, o romàntic. És molt fàcil que aparegui la gelosia a la parella, dialoga més. Es resoldran assumptes pendents en la teva professió.

tracking