Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Novetats de diverses persones arribaran a tu de manera sobtada. De la nit al dia et veuràs envoltat de molta gent i la teva imatge guanyarà. La sort amb tu en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Les coses no són tan fàcils com semblaven, i tot i així la teva força d'esperit t'ajudarà a contactar amb persones que aportaran solucions a tot. Compte amb les noves aventures.

Bessons (21de maig - 20de juny)

A poc a poc aniràs recuperant la força física perduda fins ara. Això t'ajudarà a aconseguir elevar el teu atractiu personal. La nit promet ser molt passional.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Bona jornada per a emprendre coses o activitats, el teu magnetisme personal captivarà a la gent i aconseguiràs tots els objectius desitjats.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Encara que utilitzis tota la teva diplomàcia i bon tracte xocaràs amb més d'un. Si has de plantejar assumptes seriosos deixa que primer parli l'altra part. Bon moment per als diners.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Bona jornada per tancar tractes o emprendre noves empreses. El dia es manifestarà molt vital i tu et sents amb idees creatives i molt rendibles. Viatges feliços.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Novetats amb diners et donaran l'oportunitat de poder canviar alguns plans. Tot contacte nou que avui facis et donarà felicitat i et projectarà. Imatge magnètica.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La sort i la comoditat juntament amb la rendibilitat se t'uneixen positivament. Trobaràs sense dificultat la forma adequada de fer diners i amors fàcils. La nit serà llarga.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si t'agrada el risc i busques l'aventura deixa que les circumstàncies girin per si mateixes i viuràs moments inoblidables al costat de gent atípica. Magnetisme accentuat.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que al principi sembli que ningú posa la seva atenció sobre tu, quan passi la primera impressió la teva personalitat jugarà un important paper en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui no trobaràs ni les coses ni la gent molt clares. Abans de decidir-te per alguna cosa medita dues vegades profundament. Seran difícils els acords amb els demés, millor centra't en lo teu.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta protegir-te d'algunes enraonies per part de persones venjatives i geloses. El major menyspreu és no fer estima i avui trauràs avantatge d'això.
tracking