Diari Més

El teu horòscop d'avui: 7 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Viuràs situacions agradables en l'àmbit romàntic i emocional. Vigila amb el teu orgull, pot limitar el teu èxit. La sort i l'atzar t'acompanyaran en la jornada.

Taure (20d'abril-20de maig)

Cerca activitats relaxants ja que la jornada es presenta tensa. Les reunions socials seran benèfiques si no entres en discussions. Moment per a resoldre assumptes d'amor pendents.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es resoldran tots els teus assumptes professionals, no passarà així amb els amorosos, en ells hi haurà incertesa i buit. Sorpreses a la llar que faran variar plans.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Als teus ulls es reflectirà l'alegria intensa que portes. No hi haurà una raó especial però et sentiràs molt animat tot el dia. Jornada molt positiva per a demanar millores.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Al moment que els teus pròxims no estiguin d'acord amb plans intenta convèncer-los amb diplomàcia. La tossudesa implicarà pèrdues. No permetis que tercers es fiquin en els teus assumptes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Cerca contactar amb noves persones ampliant el teu cercle social. Les experiències que amb ells vives seran gratificants. Si viatges compte amb els oblits i les distraccions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva vida casolana serà pesada i limitarà els teus desitjos. Amb parella o sense ella llança't a la conquesta de noves experiències. En el treball millorarà la teva situació i l'atzar et donarà una sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Viuràs sensacions agradables en el pla passional. Una sorpresa canviarà el teu ànim i et potenciarà anímicament. Felicitat en l'amor. L'atzar i la sort del teu costat, aprofita.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Arribaran notícies des de lluny i et faran canviar plans. No t'inquietis per això ja que tard o d'hora tot es resoldrà. Obtindràs beneficis del que iniciïs avui, llança't a per tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Has de tenir molt en compte la manera en què et relacionis amb els pròxims, avui estaràs sensible i amb els nervis tibants, aplica diplomàcia. El teu cor bategarà pasionalmente per algú.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No convé pressionar als altres. Les teves activitats tindran una resolució lenta. Amb calma arribaràs millor a l'èxit i a no complicar les teves relacions. Més cura si condueixes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Certes amistats es posaran en contra teva dels teus plans, no reprimeixis els teus desitjos i mantente ferm en tot, l'èxit arribarà solo i ben merescut. La teva parella necessita avui més de les teves manyagues.
tracking