Diari Més

El teu horòscop d'avui: 6 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Una força interior t'empenyerà cap a la realització de nous projectes i a la cerca d'aventures, fins i tot en el pla de les passions i sentiments. Magnetisme molt alt i visible.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una actitud de superioritat per part de la teva parella o dels teus sers estimats et ferirà en el més profund. Intenta controlar-te perquè la sang no arribi al riu. Actua amb diplomàcia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Assumptes de diners mantindran la teva atenció durant tota la jornada. Revisa bé tot el que et prometin per a no deixar cap cap solt. Nit ardent i passional.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els contactes amb caps o superiors seran obligatoris i per tant hauràs d'actuar amb summa diplomàcia per a aconseguir tots els teus fins. El teu magnetisme d'avui t'ajudarà

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu humor serà molt variable i et notaràs una mica despistada en alguns moments. Assumptes financers una mica complicats apareixeran però podràs amb ells.Sigues ferm en les teves idees.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta trencar el teu silenci i no permetis que aquestes idees que giren pel teu cap de manera contínua anul·lin la teva pròpia personalitat i obstaculitzin la comunicació.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La gran activitat que es manifestarà al teu voltant t'ajudarà a oblidar les tensions passades. La teva seguretat sortirà a la llum. L'amor serà profund, avui conquistaràs al teu amor ideal.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla el teu orgull o et veuràs enfrontat amb la parella o socis. Amistats pròximes a tu et cridaran l'atenció i no es posaran molt d'acord amb les teves idees. Urgeix temprança.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Bon moment perquè caps o superiors escoltin i aprovin les teves idees i projectes. Confia més en tu, avui tens tots els números perquè puguis aconseguir l'èxit.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta flexibilitzar la teva ment i no et quedis amb pensaments estrictes, si ho fas, poc o res avançaràs en els teus plans i en els teus sentiments. Si condueixes avui posa més cura.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els contactes seran de vital importància per al teu futur tant professional com emotiu. Avui no sortirà tot el que desitges però la nit serà voluptuosa i passional.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tots agraden del teu caràcter dolç i harmoniós i això serà el que al llarg de la jornada ajudi a portar unes certes tensions provocades per persones sense escrúpols. La sort del teu costat.

tracking