Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Algú de la família s'interposarà en els teus plans i la manera de sortir del problema serà buscant suport en els altres, reflexiona abans d'actuar. Bona jornada per a viatges.

Taure (20d'abril-20de maig)

El matí t'aportarà sorpreses en els teus contactes socials. Però serà la nit la que et farà passar intensos moments íntims. El teu magnetisme eròtic està de gom a gom.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Bon moment perquè aclareixis la teva situació en l'amor. Si avui poses tot en el seu lloc arribaran dies de felicitat immediats. Canvis en la llar. Més cura avui si condueixes i viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Contactaràs amb moltes persones pels teus interessos i aconseguiràs els teus objectius. El que desitges es farà realitat fàcilment. Sort en l'atzar i en els viatges. Retrobament amb algú especial.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els romanços i les situacions ardents tindran una gran presència. El teu magnetisme personal serà irresistible en tot moment i lloc. Canvis en el treball o amb amistats.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Afanya't a acabar assumptes professionals i domèstics i així tenir tot el temps per a la teva vida amorosa que avui es desbordarà. Estàs en una bona ratxa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El teu equilibri físic i psíquic vindrà donat avui per la teva intensitat en el pla emocional. Com més estimis avui, seràs més estimat, depèn de tu la intensitat. Nit molt passional.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

En el treball com en el social viuràs moments intensos que alteraran una mica els teus nervis. A la tarda busca l'expansió i el relaxament, necessites canalitzar les teves emocions urgentment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El matí es comportarà molt tranquila i tindràs visites amables que t'alegraran. La parella es mostrarà gelosa i bastant dominant, tingues comprensió, sortiràs guanyant en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta no ventilar els teus assumptes personals amb nous coneguts o et ficaràs en un embolic. La parella necessita avui molt del teu afecte. Vigila avui si condueixes o has d'invertir diners.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu magnetisme personal atraurà l'atenció de tots els que t'envoltin. Això crearà gelosia entre l'amistats i la parella. Posa avui atenció a l'atzar, la deessa de la fortuna donarà sorpreses.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Cerca avui relacionar-te amb noves persones i veuràs que amb això descobriràs una nova dimensió en les relacions. L'amor de la teva vida està en caure, obre els ulls.
tracking