Diari Més

El teu horòscop d'avui: 1 d'agost de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui no miris només per tu comportant-te de manera egoista, hi ha molta gent al teu voltant que et necessita amb urgència. Aplica't el conte i baixa els fums.

Taure (20d'abril-20de maig)

Portes un comportament poc clar, amb les amistats et comportes d'una manera i amb la família d'una altra, decideix-te i aclareix-te o perdràs. Jornada per a prendre decisions importants.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sorgiran avui dubtes referents al teu futur, que compartiràs amb el teu cercle familiar, escolta els consells i després actua. No tot el que t'hagin promès té valor, usa més la teva intuïció.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En la jornada et trobaràs alegre i amb ganes de realitzar molt per aquells que et donen suport i estimen. És hora que retornis favors fets i reconeixements. La teva imatge personal captivarà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

És fàcil que avui es produeixi una aventura amorosa que et farà feliç, però vés amb compte, algú t'està observant molt a prop i et criticarà. Arriba diners o resolució d'un tema.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les persones que avui t'envoltin se sentiran tractades fredament per tu. El teu cap està en altres assumptes i el teu cor donant un gran gir. Centra't.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Anímicament et trobaràs méstensionat del normal i hauràs de cuidar-te a no ser tan agressiu en les teves contestes i actes. Arribarà diner per l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà motius suficients com perquè exerceixis la teva autoritat amb les persones pròximes. Vés amb compte amb els enganys o paranys a les quals avui seràs propens.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et sentiràs amb ganes de canviar diverses coses en la teva vida. Potser avui comences amb canvis en la teva pròpia llar o treball. No temis al nou, els astres estan de la teva part.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Estigues alerta en l'àrea dels teus negocis, arribaran noves i interessants proposicions. No et precipitis en decisions i analitza bé. L'amor et donarà avui una bona sorpresa passional.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà lentitud en la resolució dels teus assumptes a casa, però això no impedirà que aconsegueixis obtenir bons resultats. L'amor et somriurà si aprofundeixes i et lliures al plaer sense límits.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tindràs reunions amb família o amics i sortiran temes positius d'ajuda per a la teva persona. Si comences una discussió no la deixis a mig fer i no t'escapis
tracking