Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Jornada de molta tensió i és recomanable que busquis activitats a l'aire lliure. La relació amb la parella serà explosiva. Prepara't per a intensos moments fins i tot en l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

És recomanable que no entris en discussions amb ningú i usis la diplomàcia en tot. Dóna més llibertat d'expressió als altres i guanyaràs punts i evitaràs enfrontaments.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà un dia molt vital i ple de sorpreses. Si viatges posa molta atenció al conduir i no et deixis portar pels impulsos. Possible amor apassionat i sorprenent que canviarà els teus plans.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell augmentant la teva capacitat romàntica i sentimental. La teva vida íntima cobrarà avui una forta intensitat. Sort en l'amor i l'atzar si ho busques.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et mostraràs i sentiràs molt dinàmic durant tota la jornada. Tot el que emprenguis ho aconseguiràs. Fins i tot en l'amor hi haurà situacions gratificants. Canvis en la llar a millor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tensions familiars despertaran una certa tensió. No facis cas de les paraules feridores d'alguns isigues ferma en tot. Cerca noves amistats i així relaxar-te de les tensions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà avui una jornada molt especial. La teva imatge personal serà molt forta, despertant l'admiració de molts. La teva intimitat serà apassionada i viuràs moments que no oblidaràs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es reforçarà la teva salut i energia. Avui es produiran canvis importants i profunds en la teva vida diària. El teu cor bategarà molt fort per l'amor i la nit promet.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

És un excel·lent moment per a ampliar el teu cercle d'amistats i per a afermar l'aconseguit fins avui. Dels nous contactes trauràs beneficis. Feliç retrobament amb algú.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar en la jornada la teva irritabilitat, estaràs molt sensible a tot i a la primera saltaràs sense adonar-te de les conseqüències, calma, així sortiràs guanyant. Nit moguda.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tant en el social com en l'íntim les coses se't posaran gairebé en safata. No desaprofitis l'oportunitat d'ampliar els teus horitzons, fins i tot en l'amor es presentarà una oportunitat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Despeses imprevistes i molt moviment al teu voltant. La parella no estarà amb les teves necessitats però tot passarà aviat, no et deprimeixis. Actua amb fermesa i arribaràs a l'èxit.
tracking