Diari Més

El teu horòscop d'avui: 29 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Controla més la teva tendència d'avui a la polèmica i al dogmatisme. Amb la teva tossudesa només aconseguiràs crear-te enemics i pèrdues, tingues més paciència amb la gent i sortiràs guanyant.

Taure (20d'abril-20de maig)

Vigila amb el que dius i molt més en com ho dius, tant la parella com els més pròxims criticaran les teves accions. Atenció, compte amb els amors secrets i les enveges.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et fiquis en els assumptes dels altres, tu a les teves coses i marxaràs molt més tranquil i millor, no et busquis complicacions inútils. Utilitza el dia per a descansar o gaudir de l'amor

Cranc (21de juny -22de juliol)

Realitza les teves activitats d'avui ja que hi haurà mil ulls observant les teves tasques, per una cosa nímia, podries ser criticat. Els viatges de plaer t'aportaran felicitat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Actuaràs precipitadament durant tot el dia, sobretot amb la teva relació emocional on la parella se sentirà discriminada i ferida en el seu orgull. Actua amb diplomàcia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Bon dia perquè donis curs als teus instints aventurers. No et quedis a casa. En l'amor hi haurà novetats i estímuls. En els viatges com en el social èxits.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva comunicació amb els pròxims serà una mica dificultosa pel fet que et tancaràs molt en tu mateix. Només la parella t'ajudarà. Pren-te la jornada per a compartir desitjos i jocs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà molta activitat al teu voltant i hauràs de gastar molta energia darrere de conquistar tot. Amb una miqueta de perseverança arribaràs a l'èxit. Notícies de familiars.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada tranquil·la o almenys sense grans sobresalts. Així i tot el teu instint et portarà a viure una experiència sorprenent en l'amor i la passió. La parella estarà a tot el que diguis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Ganes de viure i d'actuar juntament amb gent molt interessant a nivell emocional potenciaran un dia molt especial. L'atzar et somriurà i la nit serà moguda si busques aventures boges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et precipitis a l'hora de decidir assumptes financers sobretot si el diner en joc és teu.T'has de mantenir allunyat dels acords especulatius. La nit et temptarà als plaers.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es veurà potenciada la teva imaginació i la teva intel·ligència, si les orientes en el pla afectiu aconseguiràs el cim en el teu equilibri vital. Bon moment per a arranjaments de la llar o canvis.
tracking