Diari Més

El teu horòscop d'avui: 14 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui la teva imaginació serà fèrtil en idees i projectes, seran molt ben rebuts pels altres els qui t'ajudaran a la concreció dels teus èxits. Sort i beneficis fàcils.

Taure (20d'abril-20de maig)

Compte amb les disputes amb la parella i les discussions per assumptes sense importància, preferible escoltar i callar. No descuris la teva imatge personal que serà la que t'obrirà moltes portes

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et trobaràs en plena tasca d'avanç tant en el professional com en l'emotiu. Avui sorgiran nous plans i proposicions que d'assumir-les aportaran grans èxits. Arriben diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi haurà unes certes inquietuds en el teu camp laboral però la paciència i la perseverança seran les armes més adequades perquè no perdis l'aconseguit fins ara.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La relació amb els altres serà més fàcil i unes trobades inesperades t'aportaran a més d'alegries una ajuda insubstituïble als teus propòsits. Avui comença la teva aventura.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les situacions que t'envoltaran podran superar en molt les teves previsions. No et deixis portar per la timidesa i la inseguretat allunyant-te de les possibilitats d'èxit. Fermesa i per totes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La tensió emocional disminuirà al mínim i una força interior molt pronunciada t'orientarà cap a l'aventura i l'experimentar noves sensacions en l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Novetats en els teus assumptes financers i professionals. El contacte amb caps i superiors serà molt fluid però hauràs de mostrar-te ferm en els teus requeriments. Separa matèria de gaudi.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Excel·lent jornada perquè et plantegis canvis importants en la teva vida quotidiana, laboral o amorosa. Les circumstàncies et forçaran a això positivament. Algú s'està acostant.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Com no actuïs de manera ferma i decidida dins de la teva parella o amb socis et veuràs embolicat en una gran complicació d'enteniment. Escolta més a la teva intuïció.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una força interior t'inclinarà a desgastar-te molt a nivell físic i psíquic. No has de témer res, només esperar el resultat dels teus esforços que seran positius.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Notícies inesperades que t'arribaran alteraran alguna cosa l'ordre de la teva vida. No cal témer res ja que tot se solucionarà fàcilment, sense gairebé la teva intervenció. Estàs en bona ratxa.
tracking