Diari Més

El teu horòscop d'avui: 13 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus alts i baixos emocionals, de no ser controlats, podran perjudicar en gran manera els resultats de les teves accions. No barregis la teva part financera amb les teves emocions.

Taure (20d'abril-20de maig)

Arribaran propostes amoroses que podran desestabilitzar la teva harmonia ambiental. Analitza detingudament la teva situació actual i actua d'acord sense ferir als altres.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Sempre que et mantinguis ferm en els teus objectius trobaràs un resultat plenament satisfactori per als teus interessos. Escolta totes les veus però actua per tu mateix.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Fortes pressions psicològiques que et vénen pressionant crearan en tu cert grau d'ansietat que la parella comprendrà i trobarà solucions. La nit promet una cosa molt especial.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Psíquicament et trobaràs en plenitud de forces amb una gran capacitat de domini sobre els altres. Actua ferm però sense arribar a ser dur amb els altres. Posa més atenció en conduir.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No t'alteris davant les contradiccions que notaràs en el comportament dels altres. Tots podem equivocar-nos fins i tot tu mateix, aplica't el conte. L'atzar estarà avui de la teva part.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva alta sensibilitat romàntica i uns forts desitjos de brindar-te als altres de manera plena t'empenyeran avui a voler abastar més del possible. No et precipitis.2

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Escolta els consells dels altres i no vulguis realitzar tot per tossudesa. L'ambient laboral i familiar sofrirà alteracions si actues rígidament. Augmenta la teva fogositat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Es potenciaran les teves qualitats intel·lectuals i facilitat a guanyar nous amics. Aprofita la situació per a trobar a les persones adequades al teu gust. Fins i tot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

És recomanable que l'ambient laboral i familiar no sigui alterat per discussions estèrils o puerils, el fer-ho et portarà a desacords poc rendibles. Usa avui la diplomàcia.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Amb poc que facis per part teva per a guanyar-te a la gent aconseguiràs l'acceptació de molts i el suport indeclinable als teus interessos. En l'amor hi haurà passió i moments forts.d

Peixos (20de febrer - 20de març)

No jutgis als altres solament pel que diuen o fan, deixa una mica de llibertat o temps perquè arribin fins al final sense per això alterar les teves conviccions.
tracking