Diari Més

El teu horòscop d'avui: 11 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu estat general serà de tensió i és recomanable que busquis activitats a l'aire lliure. La relació amb la parella serà dura i explosiva. Prepara't per a intensos moments en el social.

Taure (20d'abril-20de maig)

Jornada on enemics ocults poden donar la cara, recomanable no entris en discussions amb ningú i usis la diplomàcia en tot moment, dóna més llibertat als altres i guanyaràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dia molt vital i ple de sorpreses. Si viatges posa molta atenció en conduir i no et deixis portar pels impulsos. Possibles amors apassionats. Retrobament feliç amb amics.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell augmentant la teva capacitat romàntica i sentimental. La teva vida íntima cobrarà una forta intensitat. Sorpreses. Sort en l'amor i en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et mostraràs i sentiràs molt dinàmic durant tota la jornada. Tot el que emprenguis ho aconseguiràs. Fins i tot en l'amor hi haurà situacions molt gratificants. Canvis en la llar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tensions familiars es despertaran creant-te una certa tensió. No facis cas de les paraules feridores d'alguns i mantente ferma en els teus conceptes. La teva intuïció t'ajudarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà una jornada molt especial. La teva imatge i magnetisme personal serà molt alt, despertant l'admiració de molts. La teva intimitat serà apassionada. Els viatges seran feliços.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es reforçarà la teva salut i energia. Avui es produiran canvis profunds en la teva vida diària. El teu cor bategarà molt fort per l'amor. Compte amb la gelosia que despertaràs en algú.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui és un excel·lent moment per a ampliar el teu cercle d'amistats i per a afermar l'aconseguit. Dels nous contactes trauràs bons beneficis i un feliç retrobament.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar en la jornada la teva irritabilitat, estaràs molt sensible a tot i a la primera saltaràs sense adonar-te de les conseqüències, més calma, així sortiràs guanyant en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tant en el social com en l'íntim les coses se't posaran en safata. No desaprofitis l'oportunitat d'ampliar horitzons, avui és el teu dia per a avançar, jornada intensa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es produiran despeses imprevistes i molt moviment al teu voltant. La parella no estarà d'acord amb les teves necessitats però tot passarà aviat. No et deprimeixis, actua amb fermesa.
tracking