Diari Més

El teu horòscop d'avui: 8 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Com més reafirmis la teva personalitat dins de la unió millors moments passaràs en un futur pròxim. No cedeixis per temor a ferir a uns altres. Dia reeixit si ets ferm.

Taure (20d'abril-20de maig)

Domina el teu mal humors a casa i a la feina o arribaràs a desconcertar als més pròxims. A última hora del dia dedica't a passejar en solitud, guanyaràs més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Un sentiment de solitud envairà el cor i les amistats i la parella podran arribar a cobrir aquest buit interior. No et llancis a noves aventures. Mantente ferm i valora el que tens.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada molt alegre on serà el centre d'atenció de molts. El teu magnetisme personal atraurà la mirada de molts i un intens amor per algú molt especial.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Pocs són els inconvenients que s'interposaran en el teu pas a la realització dels teus objectius. Hi haurà canvis positius en tot. Jornada plena de bones sorpreses.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et trobaràs ple d'alegria per notícies relacionades amb família. Si hi ha reunions en societat mantente el més callat possible i observa bé a tots.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sempre és bo fer algun tipus de discriminació entre la gent que t'envolta. Però no siguis massa selectiu i perdis als bons. Relaxa't més en tot i et guanyaràs l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui captivaràs amb facilitat ja que la teva imatge va en augment i brolla de tu una sensibilitat especial que es farà notar en cada paraula i gest. La sort estarà amb tu.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les persones que t'envoltin sabran valorar totes les teves aportacions i idees per a nous projectes. Avanci i no et quedis curt en el teu projectes. Nit ardent en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Arribaran notícies agradables de familiars i amics que feia temps no veies. El teu estat anímic es trobarà en plena forma i conquistaràs el que desitgis. Posa avui atenció si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Calma els teus nervis i no vulguis arribar a fer moltes coses en el dia, realitza l'indispensable. Hi haurà desacord amb superiors, reflexiona abans d'actuar. No t'acceleris i tot anirà bé.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Una sorpresa canviarà els plans. Procura no enfadar-te ja que coneixeràs a gent important per al teu futur professional. Agradables moments en la família que et donarà una sorpresa.
tracking