Diari Més

El teu horòscop d'avui: 7 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui estaràs obligat a gastar més energia del normal per a aconseguir els teus objectius. Posa tota la força del món i aconseguiràs tot el que hagis pensat. És un dia amb sort en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

Canvis en el teu treball i et sentiràs obligat a realitzar accions que van en contra dels teus conceptes. Recorre a la diplomàcia, així guanyaràs més. Posa avui més atenció si condueixes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Arriben despeses no previstes. Para esment als diners que dónes, avui són fàcils les pèrdues i distraccions en les finances. En l'amor no hi haurà problemes, és el teu dia de plaer en tot, llança't.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una certa inquietud en el teu món laboral que t'empenyerà a fer alguns canvis, no temis a les conseqüències, tot sortirà bé. La nit i la intimitat t'ofereixen sorpreses vitals.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El familiar pesarà en decisions i plans. Si desitges aconseguir els teus objectius actua de manera freda, sense pors, però mesurant més les teves paraules i actes. Atzar i els viatges aportaran felicitat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La parella es mostrarà gelosa i això alterarà el teu humor. Pren-te amb calma la complexitat de la situació i veuràs que per si sola s'anirà aclarint. Intenta ser comprensiu.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui et sentiràs envoltat de persones afectuoses i que comprendran les teves necessitats. És un dia favorable per a demanar el que vulguis i aconseguir-lo. Estàs en bona ratxa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es notarà en tu l'esgotament físic i psíquic que portes acumulant des de fa temps. Pren-te tot amb més calma o perdràs l'aconseguit. En l'amor trobaràs la solució en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Encara que una mica complicada la teva situació emocional té remei. No intentis accions extremes o desesperades, deixa que sigui la teva intuïció la que es faci càrrec de tot. Arriben diners fàcils.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Aprofita el matí per a realitzar totes aquestes activitats que et pesen, intenta donar-te marxa des de primera hora i així ho solucionaràs tot. Viurà un retrobament amb algú molt especial.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui la teva sensibilitat estarà al màxim i saltaràs a la primera. Analitza i comprèn les actituds dels teus companys i després actua. No et deixis portar per comentaris.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el teu ambient social es donaran amb facilitat les xafarderies i crítiques de sers estimats,t'has de mantenir fora d'això o t'esquitxarà a tu. El temps et donarà la raó en tot, per això, temprança avui.
tracking