Diari Més

El teu horòscop d'avui: 6 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els viatges i activitats a l'aire lliure et serviran per equilibrar el teu estrès. Viuràs avui experiències molt excitants amb gent nova, pot aparèixer aquest gran amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Assumptes de la llar o de la parella faran variar els teus plans. No deixis res a l'atzar i controla molt més les teves despeses de diners i energia. No vulguis controlar-ho tot alhora.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les reunions socials i amb amics t'aportaran excel·lents experiències i la possibilitat de trobar noves motivacions per a la teva vida interior. La passió està molt prop, deixa't portar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les activitats i diversions en companyia dels teus seran molt gratificants fins al punt de superar tot tipus de tensió. Els amors seran ardents i el teu lliurament serà compensat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La parella es mostrarà molt receptiva però una mica baralladissa, si vols tenir la festa tranquil·la deixa per a un altre moment el plantejament de les teves idees i desitjos, cedeix una mica i guanyaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et tanquis tant en els teus problemes ja que els altres tenen els seus. Posa més atenció en els viatges ja que avui tindràs moltes distraccions. La sort et somriurà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si dediques temps als passejos i diversions guanyaràs en salut i en tranquil·litat. Magnetizarás fàcil en l'amor però aniràs creant alguna enveja. Els viatges t'aportaran felicitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les obligacions domèstiques dominaran part de les teves activitats. No et preocupis tant que on no arribis tu arribaran les circumstàncies. Hi haurà sorpreses en el social.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La tensió nerviosa acumulada es farà sentir en la jornada. Procura que això no ho paguin els pròxims. En l'amor viuràs moments molt excitants, la nit serà màgica i inoblidable.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els teus llaços afectius podran veure's entelats si actues amb rigorositat. Oblida't una mica de les teves responsabilitats i viu més intensament tot. No et mostris tan fred i llança't.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà molt fàcil que avui perdis una bona amistat, però al mateix temps guanyaràs la confiança de molta gent. Controla't en els menjars. El teu alt magnetisme despertarà gelosia.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estarà en tu la resolució dels teus anhels emocionals. Si canvies els teus plans potser surt millor el resultat. Deixa la raó de costat i aplica en tot el teu cor. Hi haurà canvis en la llar.

tracking