Diari Més

El teu horòscop d'avui: 5 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Bona jornada per plantejar de manera seriosa a la parella les teves il·lusions i plans. Tots, fins i tot els més reticents, acceptaran el que diguis. Avui el poder de convicció està de la teva part, avança.

Taure (20d'abril-20de maig)

Mostraràs un magnetisme especial ple d'apassionament. Si jugues bé les relacions tindràs èxits, no perdis les ocasions i gaudeix avui al màxim, és el teu dia per l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Molta activitat en la teva vida diària que estarà compensada amb uns bons resultats. Si inicies un nou amor la vida et somriurà plenament. Posa't més atent a les despeses.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En el terreny amorós desplegaràs tota la teva força. La teva actitud vital atraurà un passional amor que deixarà petjada. És un dia molt positiu per a avançar en el social i aconseguir reptes.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No et tanquis en els problemes i trenca amb el silenci. Si t'aïlles obtindràs falta d'entesa. Busca gent alegre i llocs d'expansió. La sort estarà de la teva part.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Temes d'enamoraments complicaran la jornada. Si tens fortes responsabilitats afanya't a emplenar-les al més aviat possible, posa't les piles ja mateix. Una anomenada sorpresa et farà feliç.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Seràs el centre d'atracció i fins i tot de cura per part de diverses persones. Avui la societat està amb tu i et donarà suport en tot. Sort en l'atzar i en els viatges. Bon dia per a invertir.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les responsabilitats que avui assumeixis medita-les amb calma abans de llançar-te, observa tot amb deteniment. Tendeix a prometre menys i a actuar més o et veuràs en un parany.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tots tenim defectes i cert és que a tu t'agraden les coses ben fetes, però entén als altres i intenta ser comprensiu. Amb calma arribaràs a tot. Arriba diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No seran rendibles les actituds que assumeixis avui de manera estricta o rígida. Una de freda i una de calenta seria la fórmula més adequada a seguir. En l'amor deixa't portar i gaudiràs més.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu do d'investigador i gran intuïció ajudarà avui a descobrir a algú que en una ocasió et va causar mal. Posa't fort i reacciona, si curtes d'arrel guanyes la teva. La nit promet passió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et deixis endur per les lloances de tercers

i concentra't totalment en els teus objectius. Tota l'embranzida que posis es retribuirà cap als teus

èxits. És un dia per a avançar i guanyar.

tracking