Diari Més

El teu horòscop d'avui: 4 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els desitjos de canvis importants es veuran potenciats. No temis a res i llança't a aquesta aventura que després seran molts els resultats positius. El teu magnetisme creixerà.

Taure (20d'abril-20de maig)

No confiïs tant en la sort i dedica't més a la labor i responsabilitat. La teva imatge personal és molt bona i amb ganxo. Un amor secret t'aguaita, obre els ulls i ves a per ell, és el teu dia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Qualsevol paraula dolça que sentis et farà vibrar. Avui et trobaràs més sensible del normal i s'acostaran a tu intentant conquistar-te, deixa't portar i gaudeix. La teva mirada serà magnètica.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Rebràs el suport i l'afecte de molts. És un dia on la teva imatge brillarà tant en el social com en la intimitat. Avui és una jornada per a anar de guanyador en tot el que iniciïs, èxits.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si comences una nova unió de parella o intensifiques la que tens, avui és un dia especial. Tot detall que tinguis serà viscut intensament. Més precaució amb les despeses i si has de conduir.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les teves possibilitats de sortir guanyador en qualsevol joc amorós que et plantegis és segur. Però tingues molt de compte amb el que promets. Molta activitat social i magnetisme.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fàcils enfrontaments i males mirades amb germans o persones pròximes. Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudiciïs la vida dels altres.T'has de mantenir en segon pla i trauràs més.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Encara sent persona pacient avui et trauran de les teves caselles. Vigila amb les crítiques i no entris en la roda de les xafarderies o sortiràs mal parat. Dedica't als teus plaers.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Despeses per sobre de les teves possibilitats o plans que es retarden per uns altres serà una mica la norma. Selecciona més als teus amics. Analitza molt el que signis i no t'alteris, temprança.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu apassionament interior et conduirà a buscar sense pensar en experiències fortes en l'amor. Tracta de no ser tan impulsiu i mesura paraules i actes. La nit promet.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Jornada relaxada on compartiràs el teu temps lliure amb família i afins de forma equilibrada. T'arribarà una notícia sorpresa i seràs més feliç. És un dia on es valorarà el que ets.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui el teu magnetisme i imatge personal t'ajudaran al fet que visquis experiències excitants en l'amor. Controla la vanitat i l'orgull. La vida social serà activa i et farà guanyar punts en tot.
tracking