Diari Més

El teu horòscop d'avui: 2 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Rebutja avui tota idea negativa i mira la vida amb més optimisme. En la mesura en que ho facis sortiràs de la teva situació depressiva o problemàtica. La nit promet ser excitant en l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

La jornada passarà tranquil·lament excepte aúltima hora on els conflictes i enfrontaments amb autoritats i sers estimats alteraran els teus nervis. Controla més la dieta.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Algú s'interposarà en els teus assumptes i plans. Controla el teu temperament i no deixis res en mans de tercers. Els desplaçaments t'aportaran sorpreses. Facilitat per als guanys.

Cranc (21de juny -22de juliol)

El teu poder intuïtiu es trobarà funcionant a ple rendiment. Internament estàs pressentint una cosa important que succeirà. Presta més atenció i ho descobriràs. Sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Intenta ajornar la signatura de qualsevol document o assumir algun tipus de nova responsabilitat de cara a qualsevol persona. No rebutgis els consells dels pròxims.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà més difícil la teva comunicació amb els altres, però augmentarà en gran manera la teva capacitat organitzativa i el teu sentit d'aprofitar els millors moments.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui et trobaràs com a peix a l'aigua, feliç i ple de bones idees cap als teus. Endavant, posa en pràctica totes les teves bones intencions i no deixis passar cap oportunitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La millor manera que passis un dia amb tranquil·litat serà deixar que els altres aportin les seves idees juntament amb les teves. Aprofita els viatges

per eliminar tensions i excitar-te.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si bé la teva economia no és molt positiva el teu estat anímic així com les circumstàncies que t'envoltaran seran molt felices i amb sorpreses. Arribaran notícies familiars que t'alegraran.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Prepara't avui per dedicar-lo de ple a la parella i oblida't per un moment de tots els problemes que tens al teu voltant. Gaudeix més. Retrobament amb una vella amistat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Assumptes familiars i financers ocuparan gran part del dia i pot ser que potenciïn diversos maldecaps. Defensa els teus interessos o et veuràs enganyat. No prometis massa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En general els teus assumptes es complicaran i tendiran a atabalar-te. No cal pensar en res perillós ni extrem ja que la teva astúcia t'ajudarà. Una vella discussió s'aclarirà avui.

tracking