Diari Més

El teu horòscop d'avui: 1 de juliol de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui canviaran els teus sentiments, algú que et volia deixarà de fer-ho de manera imprevista. No perdis l'ànim. Tot té solució i tu saps com fer-ho.

Taure (20d'abril-20de maig)

Para compte amb els viatges i desplaçaments, la teva tensió nerviosa podrà jugar-te males passades. Tingues més paciència. L'atzar i els diners et beneficiaran. Retrobament nocturn passional.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et sorgirà una espurna d'inspiració per la que avançaràs molt en el teu terreny professional. Escolta més els consells de tercers, però guia't per la teva intuïció. Arribaran diners de manera fàcil.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Per fi comença a harmonitzar-se el teu món laboral amb l'íntim. Arriben nous projectes que no has de desaprofitar, fins i tot en l'amor tot canvi que facis et beneficiarà. Sorpresa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui la teva imatge personal serà molt atractiva i amb ella conquistaràs fàcilment al personal. Serà una jornada vital plena de sorpreses i bons moments. L'amor et torna a somriure.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes financers pendents sorgiran avui i complicaran molt la teva activitat. Intenta no donar-li massa importància als detalls. No et faci pena canviar d'amistats, hi sortiràs guanyant.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui et trobaràs una miqueta baix en forma física, així que aprofita i dedica't a contactar amb la naturalesa i reposar forces per seguir la bona ratxa. Relaxa't i viu més.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Et sentiràs més vital que de costum. El teu poder comunicatiu arribarà més lluny del que penses. La nit promet una trobada sentimental que serà l'inici d'un apassionat amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No t'autocensuris avui i viu plenament aquestes sensacions que passen pel teu interior. Llança't a les belles i ardents experiències que la jornada et proveeix.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva imaginació estarà a ple rendiment, et facilitarà la relació amb els altres i sobretot la teva feina creativa. Descobriràs el que necessites. No deixis per demà això d'avui.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Aprofita el matí per posar en ordre totes les teves noves idees. Si necessites ajuda demana-la, la tindràs segur. Bon moment per iniciar unanova relació i fer inversions.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Serà la diplomàcia la que haurà d'imperar avui en les teves relacions socials. No arrisquis en finances i molt menys en l'atzar. Dedica-li més temps a ordenar els teus interessos.

tracking