Diari Més

El teu horòscop d'avui: 30 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui algú estarà pendent de tots els teus assumptes futurs, no expliquis les teves coses a ningú i fa el teu propi treball en solitud. Sorgirà un amor apassionat.

Taure (20d'abril-20de maig)

Molta activitat social i laboral et desgastarà físicament. Guarda't un moment del dia per a posar en ordre els teus sentiments i deixa volar la teva imaginació. És el dia de lliurar-te a l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si et proposen el treballar en conjunt o el començar una nova relació, sigui d'amistat o sentimental, pensa-ho dues vegades, demana consell abans. T'arribarà diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Aixeca l'ànim i no deixis que la melancolia perjudiqui el teu rendiment. Et sentiràs una mica només a l'hora de les decisions, però tot anirà bé i amb bones sorpreses. Sort en l'atzar

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et trobaràs amb persones afins a tu i això t'estimularà molt en el teu treball. Possibilitats de realitzar un viatge meravellós en poc temps. Nit molt moguda on l'amor et canviarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Empra l'energia que avui tens de sobres en una cosa constructiva, en cas contrari destruiràs coses de molt de valor. Dedica-li temps a l'ordre dels teus assumptes, fins i tot els sentimentals.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Sentiràs la necessitat imperiosa d'avançar i crear coses noves en companyia dels teus. Si centralitzes un objectiu obtindràs bons resultats. Posa't les piles.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Estaràs avui socialment molt requerit, la teva presència serà vital per a resoldre uns assumptes. Tot el que proposis serà ben vist fins i tot en l'amor. La teva passió creix.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els teus nervis d'avui podran portar-te a prendre decisions poc rendibles i a enfrontaments. Respira profund i posa en pràctica la diplomàcia, veuràs que aviat s'arregla tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

S'augmenta la teva capacitat financera juntament amb un nombre important de nous contactes interessants per al teu treball. Separa la diversió del treball i veuràs bons resultats.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Es presenta una jornada molt activa perquè puguis ampliar els teus interessos materials. En el social oferiràs una imatge captivadora que et farà guanyar punts i fins i tot un amor passional.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui podran ficar-se en els teus plans persones que no són del teu grat ni benefici.T'has de mantenir ferm en les teves idees i arribaràs a l'èxit. Fins i tot en l'amor avui convé que imposis les teves idees.
tracking