Diari Més

El teu horòscop d'avui: 28 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Viatges i desplaçaments t'aportaran alegries poc comunes en l'emocional. Tracta de controlar l'eufòria que et potenciaran per a no córrer riscos. Avui la teva imatge brillarà.

Taure (20d'abril-20de maig)

Sense adonar-te modificaràs la teva manera de pensar i sentir les coses. Facilitat per a entrar en discussió amb la parella encara que després arribaràs a un acord comú. Si cedeixes una mica guanyaràs.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Jornada agradable tant des del punt de vista social com en els sentiments. Tot viatge que realitzis t'aportarà belles experiències vitals. Un tema material es resoldrà al teu favor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi haurà notícies que t'arribaran des de lluny que alegraran el teu cor i t'animaran perquè busquis altres maneres d'expressar-te. El teu magnetisme personal segueix en alça i atraurà a un amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu afany d'aventures estarà avui potenciat i les circumstàncies es posarà al teu favor. Coneixeràs a algú que elevarà la teva energia i et farà sentir nous plaers. Jornada molt activa.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Assumptes de la llar t'atabalaran i no permetran llibertat per als teus desitjos. No obstant això, la nit t'ofereix una sorpresa que mai oblidaràs. Passions i trobades amoroses.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

El viatjar a llocs llunyans incentivarà les teves necessitats passionals i desitjos d'experimentar noves sensacions. Si desitges iniciar un nou amor avui és el dia, tens totes les de guanyar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Jornada molt activa en el social que portarà a canviar diverses vegades els teus plans. La teva imatge personal atraurà l'atenció de molts i la passió d'algú molt especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Trobades amb persones llunyanes et portaran a viure noves experiències tant en el social com a íntim. Si desitges una nova vida avui és el moment, tens tot al teu favor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Bon moment per a viatges i amors. Creix la teva capacitat de seducció i avui és molt probable que trobis a la persona més indicada per a cobrir les teves necessitats d'amor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui podràs fer-te amb les coses i situacions que la gent et plantegi. El teu sisè sentit et portarà pel millor camí a l'èxit. Tant l'atzar com el social el tens garantit.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Descobriràs sensacions noves amb els nous contactes que iniciïs en aquesta jornada. El teu magnetisme atraurà al sexe oposat fins a límits insospitats. Aprofita la sort.
tracking